Ανακοινώθηκαν τέσσερεις εκπληκτικοί νέοι Action τίτλοι στην TGS 2010.

Νέα Trailer έρχονται απο τη φετινή TGS 2010 για δύο καταπληκτικά action παιχνίδια. Πρώτο στη λίστα είναι το Shadows Of the Damned, ένα νέο Psychological-action thriller παιχνίδια απο τη Suda51 και τον διευθυντή παραγωγής του Resident Evil, Shinji Mikami.

To Παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία ενός κυνηγού δαιμόνων που ταξιδεύει στην κόλαση, για να σώσει την αγάπημένη του, διαλύοντας το στρατό του σκότους με τη δύναμη του φωτός.(Dante’s Inferno κανείς;)

http://www.youtube.com/watch?v=pDEetFeu8-Y

Το Shadows Of the Damned αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2011 για PS3 και Xbox360

Μόλις πριν απο μερικές ώρες η Capcom ανακοίνωσε το νέο Devil May Cry με όνομα τη συντομογραφία της σειράς, DMC δηλαδή.
Το νέο παιχνίδι αναπτύσετε απο τις Heavenly Sword και Ninja Theory. Η Capcom δήλώσε πως ο τίτλος πρόκειτε για μια αναγέννηση της σειράς, και μάλλον κυριολεκτούσε, αφού ο Dante επιστρέφει πιο badass απο ποτε και..πιτσιρίκι..

http://www.youtube.com/watch?v=aK30-2pf4Lc

Και το DMC θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360, αλλα δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα

 

Τρίτο στη σειρά ο επίλογος του Dead Rising 2,το Case West, που θα είναι διαθέσιμος μέσω Download απο την Capcom και πρόκειτε και πάλι για αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων xbox 360.
Ο πρωταγωνιστής του Dead Rising 2,Chuck Greene, θα πολεμήσει στο πλευρο του γνωστού στους φαν της σειράς, ζομπολάγνο-φωτογράφο,Frank West, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν τα αίτια πίσω απο το ξέσπασμα των Zombies

http://www.youtube.com/watch?v=PGFqx6Q3C6Q

 

Last but not least το Asura’s Wrath,ένα νέο ip απο την Capcom. To παιχνίδι αναπτύσετε απο την CyberConnect2, και προωθείτε ώς η νέα μόδα στα Action Games. Αν νομίζετε οτι ο Kratos είναι “κακός” κάντε τον κόπο να ρίξετε μια ματιά στο Trailer του Asura’s Wrath. Ο “Φουσκωτός” πρωταγωνιστής καθαρίζει μια ολόκληρη πίστα με καρφωνενα κοντάρια πάνω του ενώ το τελείωμα του Trailer είναι άκρως πορωτικό.

http://www.youtube.com/watch?v=FZnvPDHa_DE

Οι πανταχού Action Fans, ανοίγουν σαμπάνιες. Η Φετινή TGS είναι κάτι παραπάνω απο χορταστική

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!