EA Sports: Κανείς δε θέλει την πτώση των fps για χάρη του 3D.

ea sports
Το αφεντικό της EA Sports εξέφρασε μια άποψη που μάλλον σηκώνει πολύ κουβέντα. Ο Peter Moore λοιπόν, μιλώντας στο CVG, δήλωσε οτι θεωρεί πως οι παίκτες θα προτιμούσαν να κρατήσουν τα 60FPS στα παιχνίδια τους, παρα να τα θυσιάσουν για το 3D.

Η Ea Sports δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποιον 3D τίτλο αν και έχει δει το MLB: The show στο οποίο εμπλέκεται η Sony σαν εκδότης, να περνάει στις τρείς διαστάσεις. Εδώ να θυμίσω οτι η Sony νωρίτερα φέτος είχε δηλώσει οτι τα παιχνίδια που θα έχουν 3D απεικόνιση δε θα μπορούν να υπερβούν τα 30FPS.

“Εχω δεί μερικά απο τα παιχνίδια μας να τρέχουν σε 3D. Έχουν και τις καλές στιγμές τους αλλα το υπάρχει και ένα κόστος που πρέπει να πληρώσουν οι ομάδες ανάπτυξης. Υπάρχει “φόρος” που πρέπει να πληρώσουμε στο hardware. Δεν νομίζω πως οι gamers θα ήθελα να θυσιάσουν το καλό framerate χωρίς σπασίματα δηλαδή τα παιχνίδια που έπαιζαν μέχρι τώρα στα 60fps να αναγκαστούς να τα παίζουν στα 30 μόνο για το 3D.”

Βέβαια ο Moore τόνισε οτι είναι πολύ νωρίς για αυτόν για να βγάλει τελική απόφαση περι της 3D απεικόνισης, ενώ για το 3DS δήλωσε οτι η EA το βλέπει ως μια “εντελώς διαφορετική εμπειρία”

Ο μοναδικός μου προβληματισμός έχει να κάνει με τον τρόπο που βλεπει την τεχνολογία 3D στα παιχνίδια. Οταν λέει παραδείγματος χάρη οτι δεν αξίζει η πτώση των Framerate ΜΟΝΟ για το 3D. Θέλω να πιστεύω οτι το 3D είναι ένας απο τους καλύτερους λόγους για να δεχθείς να πέσει το Framerate ή η ανάλυση του παιχνιδιού. Εσεις τι πιστεύετε;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!