Νέα Firmwares για DSi και Wii απο την Nintendo.

mario

Νέα Firmware Updates για τις δύο κόνσόλες της κυκλοφόρησε η Nintendo χθες, και τα δύο όπως φαντάζεστε για να εμποδίσει τις μορφές πειρατείας στις δύο κονσόλες. Και στις δύο περιπτώσεις τα updates δικαιολογούν τον εαυτό τους με “βελτιωμένες επιδόσεις συστήματος” αλλα στην πραγματικότητα απλά καθιστούν άχρηστες τις FlashCards στο DSi και το Homebrew Channel του Wii.

Για το DSi κυκλοφόρησε η 1.4.1U η οποία μπλοκάρει μερικές απο τις FlashCards της αγοράς. οι Acekard 2i, SuperCard DSTwo,M3i Zero,iPlayer και DSTTi βγαίνουν εκτός μάχης, ενώ χωρίς πρόβλημα δουλεύουν και στην νέα firmware οι EZ-Flash Vi, iSmart DS και Hyper R4i.

To System menu 4.3 που κυκλοφορεί πλέον για το Wii, κάνει ακριβώς ότι και οι περισσότεροι προκάτοχοι του: Σβήνει ότι έχει σχέση με homebrew απο το Wii σας, συμπεριλαμβανομένου και του homebrew Channel.

Αν και ήδη το ξέρετε, ας το πώ ακόμα μια φορά: Όσοι αγαπάτε τα homebrew σας, για την ώρα μένετε μακριά απο αυτά τα Updates

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!