Homebrew για να τρέχετε παιχνίδια του PSP στο PS3!

ps3 και psp

Το PS3 από κατασκευής έχει δυνατότητα emulation των παιχνιδιών του PSP, αφού η Sony την πρόσθεσε για να είναι δυνατή, η ταυτόχρονη κυκλοφορία των Mini Games του PSP και στο PS3. Βέβαια αυτό το emulation είναι αυστηρα περιορισμένο στα minis και όχι στα κανονικά παιχνίδια του PSP.

Ενας ρώσος προγραμματιστής με το ψευδόνυμο Supergamer, έδωσε στη δημοσιότητα ένα Video που δείχνει το PS3 του να τρέχει ένα Backup του Grand Theft Auto: Chinatown Wars.

Βέβαια για την ώρα αρνείται να αποκαλύψει το παραμικρό για το πώς το έκανε. «Δυστυχώς δε μπορώ να αποκαλύψω εδώ πως το έκανα. Είναι αρκετά δύσκολο, και χρειάζεται μερικά «συστατικά» που δεν έχουν διαρεύσει στο κοινό. Και δεν πρόκειται να τα δώσω εγώ.

Το ολο σχέδιο αποτελείται από 2 βασικά μέρη:

Ένα πρόγραμμα για PC το οποίο μετατρέπει τα παιχνίδια του PSP μέσα σε μερικά λεπτά σε παιχνίδια συμβατά με το PS3, και γίνεται σε ΟΛΑ τα παιχνίδια

Ένα Homebrew πακέτο που πρέπει να τρέξετε μια φορά στο PS3 σας, για να εγκαταστήσει μερικά αρχεία στο σκληρό δίσκο της κονσόλας.

Σύμφωνα με τον Supergamer δεν πρόκειτε να αφήσει ανοιχτό το πρόγραμμα για άλλους developers και υποσχέθηκε για ένα δευτερο video αλλα και μια beta του προγράμματος κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τι λέτε; Καλά φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα. Για να σταματήσουν κάποιοι να γκρινιάζουν ότι το Peace Walker έπρεπε να κυκλοφορήσει στο PS3. Ορίστε!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!