Ανανέωση στη σειρά iPod και το νέο iTunes Ping ανακοίνωσε η Apple

 

ipod touch

Χθες το βράδυ στο keynote της για τον τύπο η Αpple είχε δυο σημαντικές ανακοινώσεις να κάνει.
Η μία ηταν το iTunes 10 με Ping μια νέα συνυφασμένη με τη μουσική Social Network υπηρεσία και το άλλο ήταν κάτι που περιμέναμε από καιρό. H νέα έκδοση του iPod Touch!.

To iTunes Ping λειτουργεί λίγο πολύ σαν μια μίξη των facebook και twitter, αφού «Σας επιτρέπει να ποστάρετε τι ς σκέψεις σας, και τις γνώμες σας, τα αγαπημένα τραγούδια ή άλμπουμ σας, τα τελευταία τραγούδια που αγοράσατε από το iTunes, συν μια υπηρεσία καταγραφής συναυλιών, για να μπορείτε να  πληροφορήσετε τους φίλους σας, για το ποιες συναυλίες θα παρακολουθήσετε(η χαρά του stalker!).
Τέλος το iTunes 10 είναι εφοδιασμένο με μια υπηρεσία ενοικίασης HD TV σειρών, με κόστος 99  cents ανα επεισόδιο, αλλα και Airplay Wireless αναπαραγωγή μουσικής.

Το νέο iPod touch τώρα εφοδιάστηκε με μια νέα Retina οθόνη παρόμοια με αυτή του iPhone4, ένα ενσωματωμένο three-axis Gyroscope,  μια νέα κάμερα στο εμπρός μέρος της συσκευής, όπως και ένα μικρόφωνο για να μπορεί να πραγματοποιεί video κλήσεις, μέσω του Facetime, δυνατότητα εγγραφής Video HD και ένα νέο GameCenter με το οποίο ο χρήστες θα μπορούν να επιδεικνύουν τα Scores και τα achievements τους αλλα και να ανακαλύπτουν νέα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι τους.
Όλα αυτά έρχεται να τα υποστηρίξει ένας νέος A4 chip processor.
H συσκευή έχει πάχος μόλις 7.2 χιλιοστά, με ενισχυμένο γυαλί στη μπροστινή του όψη και ανοξείδωτο ατσάλι στην πίσω

Το νέο iPod touch  θα είναι διαθέσιμο από την ερχόμενη εβδομάδα στην Αμερική μέσω του Apple Store, με προτεινόμενη τιμή τα 229$ για το μοντέλο των 8gb  ενώ 299$ και 399$ τιμολογούνται τα μοντέλα των 32 και 64gb αντίστοιχα.
To Touch δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας των iPod που ανανεώθηκε αφου η Apple αποκάλυψε ένα νέο iPod Shuffle που θα κοστίζει μόλις 49$ αλλα και ένα νέο Nano, με Multi-touch που θα κοστίζει από 149$.

Τρέμω για τις τιμές τους όταν θα έρθουν στην Ελλάδα, αλλα το iPod Touch φαντάζει ένα πολύ καλό δώρο για τα Χριστούγεννα, και ξέρω πολύ καλά πόσο με αγαπάτε όλοι σας.. ξηλωθείτε!

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!