Live το System software 3.50 για το PS3.

ps3 system update

Ακόμη ένα Firmware Update για τους κατόχους PS3 κυκλοφόρησε η Sony,αυτή τη φορά όμως όχι για να αντιμετωπίσει το PSjailbreak. To νέο system Software 3.50 προσθέτει στην κονσόλα τη δυνατότητα να αναπαράγει 3D Blu-ray δισκάκια μέσω ενός patch που μπορείτε να κατεβάσετε από το PSN. Εκτός αυτού προστέθηκαν και δυο ακόμα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Facebook Intergration: Το Facebook χώνεται παντού, με τελευταίο θύμα το PS3. Πλέον οι Developers μπορούν να φτιάχνουν παιχνίδια με περισσότερη διαδραστικότητα με το δημοφιλές Social Site. Όταν κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτοι συμβατοί τίτλοι για το PS3, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν το λογαριασμό τους με το παιχνίδι για μια διαφορετική προσέγγιση στο gameplay τους.

Report Function: Οι χρήστες μπορούν να καταγγείλουν απ’ευθείας από το XMB τους οποιοδήποτε υβριστικά ή αντίθετα με τους όρους χρήσης μηνύμα που λαμβάνουν από άλλους χρήστες του Playstation Network. Η επιλογή γίνεται διαθέσιμη μέσω του μενού επιλογών της λίστας μηνυμάτων, στην κατηγορία FRIENDS

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!