Τα Miis μετακομίζουν στο 3DS!

3ds nintendo

Δύο πολύ ενδιαφέροντα trailer έδειξε η Nintendo στην συνεντευξη τύπου που παραχώρησε τα ξημερώματα στην Ιαπωνία.

Το ένα έχει να κάνει με τις δυνατότητες του νέου 3DS και παρουσιάζει τη συνδεσιμότητα, τις δυνατότητες την νέας κάμερας, αλλα και το βασικό μενού της συσκευής, ενώ έκπληξη προκαλεί η μεταφορά των Mii στο 3DS!Στη νέα φορητή της Nintendo θα μπορείτε να δημιουργήσετε το Mii σας όπως στο Wii και να το χρησιμοποιείτε. Μάλιστα έχει μια λειτουργία που απο μια φωτογραφία σας, μπορεί να δημιουργήσει το Mii σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

http://www.gametrailers.com/player/705393.html

 

Επίσης η Nintendo παρουσίασε και ένα trailer με τα σημαντικότερα παιχνίδια που αναμένονται για το 3DS. Kid Icarus, Nintendogs 3DS, Super Street Fighter IV 3D Edition, Dead or Alive Dimensions,Mario kart,MGS: Snake eater,Zelda Ocarina Of time 3D, και αρκετοί ακόμα τίτλοι περνάνε απο μπροστά σας για περίπου 3 λεπτά και μοιάζουν εκπληκτικά!

http://www.youtube.com/watch?v=wPCsFAmIxCM&feature=player_embedded

Σαν πρώτες εντυπώσεις το 3DS μοιάζει ικανό να κατακτήσει την αγορά χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αν εξαιρέσουμε την τσουχτερή τιμή του

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!