Pachter: Αν η Sony είναι εξυπνη θα βάλει 3D οθονη το PSP2


Ποιον είχαμε καιρό να ακούσουμε; Τον Pachter! Ναι! Ο γνωστός αναλυτής-γκουρού-χαρτορίχτρα της Wedbush ξαναχτυπά, και προσπαθεί να βάλει τη Sony στον ίσιο δρόμο. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του διάσημου αναλυτη η Sony πρέπει να βάλει μια οθόνη 3D στο PSP2 αν θέλει να έχει τύχη στην αγορά.

“Η στρατηγική που ακολουθεί η Sony για το PSP μου προκαλεί συγχυση!
Είχαν την αγορά της φορητής διασκέδασης στα χέρια τους με το Walkman και απλά κάθισαν στάσιμοι να παρακολουθουν την Nintendo να κερδίζει την αγορά των παιχνιδιών και την apple αυτή της μουσικής.
Δεν κατάφεραν να βρουν μια σωστή προσέγγιση για τα Mp3 Player και η αρχική προσπάθεια τους στο φορητό gaming ήταν ακριβή και επιτηδευμένη για το μεγάλο κομμάτι της αγοράς, τα παιδιά κάτω των δεκατριών”

Στη συνέχεια ο Pachter δήλωσε οτι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσει σε μείωση τιμής για το PSP η Sony:

“Συνεχιζω να νομίζω οτι η τιμή είναι ένα θέμα, αλλα αν το 3DS κυκλοφορήσει με τιμή γύρω στα 200-220 ευρώ, το PSP με κόστος 140 ευρώ θα μοιάζει μεγάλη ευκαιρία.
Αν η Sony σκεφτόταν έξυπνα, θα πρόσθετε μια οθόνη 3D στο PSP2″

Εγώ θα παραμείνω σιωπηλός.. τα σχόλια δικά σας. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της πηγής καθώς μιλάει για αρκετά πράγματα ακόμα(wii, xbox ,ps3, red dead redemption)

 

[Πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!