Δεν αποκλείετε να έχουν χρέωση τα Patch των παιχνιδιών για το Move.

playstation Move

Μαζί με την ανακοίνωση του Move, έγινε γνωστό οτι μερικά παιχνίδια που ειχαν ήδη κυκλοφορήσει, όπως το Heavy Rain θα εφοδιαστούν με Patch για να παρέχουν υποστήριξη του νέου περιφερειακού της Sony. Απο ότι φαίνεται όμως ίσως χρειαστεί να δώσετε το κάτι παραπάνω για να αποκτήσετε το patch τελικά, αφού η Sony δε δεσμέυεται οτι θα παρέχετε δωρεάν.

Στο FAQ της Playstation Blog έγινε η εξής ερώτηση απο τον χρήστη prometheusX:

“Θα χρειαστεί να αναβαθμίσω τα παιχνίδια μου, για να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη για το Move; Και αν ναί, θα είναι δωρεάν;”

Για να πάρει την απάντηση:

“Τά περισσότερα παιχνίδια για το Playstation Move που θα παίξετε θα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το νέο motion Controller. Παρόλα αυτά κάποιοι εκδότες επέλεξαν να προσθέσουν την υποστήριξη του Playstation Move στα υπάρχοντα παιχνίδια τους για το PS3. To Resident Evil 5: Gold Edition και το Heavy Rain είναι δυο αρκετά γνωστά παραδείγματα τέτοιον παιχνιδιών. Για αυτες τις περιπτώσεις θα πρέπει να κατεβάσετε κάποιο Update απο το Playstation Network για να προστεθεί η υποστήριξη του Move. Αν αυτά τα Updates θα είναι δωρεάν ή οχι, θα είναι αποκλειστικά απόφαση του εκδότη του παιχνιδιού.”

Αν είναι της τάξεως του πεντάευρου η τιμή των patch το συζητάμε, αν όχι, καλό είναι και το Controller!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!