Φτιάξτε το PSP σας με Semibrick με το Recovery Flasher

Με αυτό τον οδηγό θα σας δείξω πως με απλά βήματα να επαναφέρετε το PSP σας, όσοι έχετε κάνει την κουτσουκέλα και έχετε κάνει Semibrick το PSP σας.

 

Semibrick;; Τι είναι αυτό;

Semibrick όπως λέει και η ίδια η λέξη είναι η κατάσταση που το PSP σας λόγω μιας μικρής αλλαγής στα αρχεία της Flash (το βάλατε δηλαδή το χεράκι σας) ενώ ξεκινάει κανονικά, δεν μπορεί να μπεί στο XMB(το κεντρικό μενού του PSP).

Και τώρα τι κάνω;

Το ότι έχετε υποστεί semibrick και όχι Full brick έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Έχετε ακόμα πρόσβαση στο Recovery Menu της m33 ή της Gen( Κρατάτε πατημένο το R καθώς ξεκινάει το PSP σας). Έτσι με τη βοήθεια του Recovery Console θα τρέξουμε το Hellcat’s Recovery για να «επαναflashάρουμε» το PSP μας με την 5.00 m33 και να κάνουμε το PSP μας λειτουργικό και πάλι..

Πάμε λοιπόν:

Πρέπει φυσικά το PSP σας να έχει Custom Firmware.. και θέλουμε ακόμα:
Ένα Card Reader ή ένα καλώδιο συνδεσης του PSP με το PC
Θα χρειαστούμε και το Hellcat’s Recovery
Την official Firmware 5.00(mirror 1, mirror 2)

Όταν κατεβάσετε το Hellcat’s Recovery κάντε extract τα αρχεια και θα δείτε έναν φάκελο με το όνομα RECOVERY. Πάρτε αυτόν τον φάκελο και κάντε τον αντιγραφή στην κάρτα μνήμης του PSP στον φάκελο PSP/GAME. Έτσι θα έχετε τον φάκελο PSP/GAME/RECOVERY στην κάρτα μνήμης σας που μέσα θα περιέχει ένα αρχείο eboot.pbp

Ακολούθως μετονομάστε το αρχείο της official Firmware 5.00 που κατεβάσατε(που πιθανοτατα θα ονομάζετε eboot.pbp) σε 500.pbp και τοποθετήστε το στο Root της κάρτας μνήμης σας(ο αρχικός φάκελος της κάρτας μνήμης)
Σημ.Αν δεν έχετε Card Reader σε αυτό το βήμα απλά συνδέστε το PSP σας με τον υπολογιστή μέσω USB και αφου μπείτε στο Recovery Menu και επιλέξτε “Toggle USB”

Aφου τελειώσετε με την αντιγραφή, Μπείτε στο Recovery Menu επιλέξτε το “Run Program at PSP/GAME/RECOVERY/eboot.pbp” και θα ενεργοποιηθεί το Recovery Flasher. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί αυτό:

Στο «Target FW» επιλέγετε το 5.00 με το Χ αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο και πατάτε την από κάτω επιλογή «Install m33 CFW (of version Selected above)» ,θα ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και..
ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ GUYS, και ladies!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!