Και δεύτερος Resident Evil τίτλος για το 3DS υπο ανάπτυξη!

Εκτός του Resident Evil Revelations η Capcom ανακοινωσε ότι υπο ανάπτυξη είναι άλλος ένας τίτλος Resident Evil για το 3DS. To όνομα αυτού: Resident Evil: The mercenaries 3D.(Αυτό το 3D θα βαρεθούμε να το βλέπουμε στους τίτλους). Το νέο παιχνίδι πρόκειτε για τις Mercenary missions από τα Resident Evil 4 και 5 και θα τα μεταφέρει στο 3DS με 3D επικάλυψη!

«Το Resident Evil : The Mercenaries 3D θα προσφέρει ατέλειωτη δράση, με του παίκτες να διαγωνίζονται με το ρολόι, για να καταβάλλουν όσο περισσότερους εχθρούς μπορούν σε συγκεκριμένο χρόνο. Στο παιχνίδι θα προστεθούν νέα modes αλλα και αρκετοί γνωστοί χαρακτήρες τις σειράς για να εμπλουτίσουν την εμπειρία των παικτών. Επίσης το νέο Resident Evil θα εκμεταλευτεί πλήρως τη συνδεσιμότητα μέσω WiFi του 3DS και θα επιτρέπει στους παίκτες να ενώσουν της δυνάμεις τους σε Co-op modes, με συμμάχους από όλο τον κόσμο.

Δεν ξέρω τις σκέψεις σας για αυτό το παιχνίδι, αλλα εμένα ενώ από τη μία μου μοιάζει προκλητικά ripoff , από την άλλη φαίνεται διασκεδαστικό…

Σε λίγες μέρες η Capcom θα ανακοινώσει περισσότερα, για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο xgamers.gr για όλα τα νεότερα

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!