Sakamoto: Η επόμενη κονσόλα θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα

 

Ο “πατέρας” της σειράς Metroid, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για την επόμενη σταθερή κονσόλα της Nintendo, τονίζοντας πόσο ριζοσπαστική θα είναι

 

“Στην Nintendo, είναι πάντα υποχρέωσή μας να εκπλήξουμε τους χρήστες με μία καινούρια κονσόλα. Ποτέ δεν ακολουθούμε αυτό που κάνουν οι άλλοι. Προτιμάμε να δημιουργήσουμε κάτι ολοκαίνουριο, το οποίο τραβάει τα βλέματα, και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να γίνει το αντίθετο. Σίγουρα, το νέο μηχάνημα της Nintendo θα σας αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό”

Κατα την γνώμη μου, περιμένω πάαρα πολλα απο το νέο σύστημα. Αυτό φαίνεται και απο το 3DS. Πιστεύω πως οι διαφορές θα είναι αντίστοιχες της διαφοράς του απλού DS με του νέου 3DS. Τώρα ποια θα είναι η καινοτομία που θα μας αφήσει όλους με ανοιχτό το στόμα, νομίζω κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.