DotA 2 απο την Valve!

dota

To Dota είναι μαζί με το WOW τα δημοφιλέστερα Online παιχνίδια τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Το Mod Defense Of the ancients(Dota) για το Warcraft III είναι μια μίξη RTS και Action και έχει κάνει τεράστια αίσθηση τα χρόνια που βρίσκεται σε κυκλοφορία. Η Valve λοιπόν ανακοίνωσε οτι αναπτύσει ένα Sequel για το επιτυχημένο τίτλο.

Ο νέος τίτλος της Valve δε θα είναι ο πρώτος που θα δοκιμάσει να “εκμεταλευτεί” την επιτυχία του DoΤa, αφού ήδη υπάρχουν τα Heroes Of Newerth και League Of Legends(στα οποία έχουν βάλει το χεράκι τους και οι δημιουργοί του DoTa) είναι κατα βάση κλώνοι του gameplay του παιχνιδιού)

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Gameinformer το Sequel θα μείνει πιστό στο gameplay του αρχικού παιχνιδιού δίνοντας έμφαση στη συνεργασία των παικτών. Τα γραφικά θα είναι βέβαια αναβαθμισμένα, αλλα με την ίδια τεχνοτροπία του DoTa, ενώ θα προστεθούν και Achievments που θα μπορούν να αποκτήσουν οι παίκτες.

Τα υπόλοιπα (και σημαντικά) χαρακτηριστικά, είναι ακόμα υπο συζήτηση και δεν έχουν ανακοινωθεί. Στη δημιουργία του παιχνιδιού θα βοηθήσει και ο IceFrog, ο βασικός δημιουργός του DotA, τον οποίο έχει προσλάβει απο πέρσι η Valve.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!