H Valve ξεπουλάει! L4D & L4D2 με 7 ευρώ!


Αν έχετε όρεξη να λιανίσετε μερικά Zombie και ψάχνετε αφορμή, σας έχω την καλύτερη! Με 7,13 Ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε το Left 4 Dead και το Left 4 Dead 2 ή αν προτιμάτε, μπορείτε να δώσετε κάτι λιγότερο απο 15 ευρώ για να αποκτήσετε 4 αντίτυπα του L4D2 για να στείλετε και κανένα δώρο!!! Ναι! Η Valve τρελάθηκε ξανά!

Και αν έχετε όρεξη να σκορπίσετε λεφτά με 70 ευρώ μπορείτε να αποκτησετε τα:(πάρτε ανάσα) Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2

 

Καλο;; Τρέχετε όμως ΤΩΡΑ γιατι δεν έχω ιδέα για πόσο θα μείνει η προσφορά! Οποιος αύριο τέτοια ώρα το παίζει πειρατικό, είναι για φτύσιμο!

Αγοράστε!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!