Ο Mickey επιστρέφει τον Νοέμβριο

 

 

Το Epic Mickey, μία ολοκαίνουρια περιπέτεια, δια χειρός Warren Spector, αποκλειστικά για το Wii, πλησιάζει απειλητικά. Η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 26η Νοεμβρίου για την Ευρώπη, ενώ στις 30 θα γίνει διαθέσιμη και στις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη.

 


Για όσους δεν θυμούνται, το Epic Mickey ανακοινώθηκε στην περασμένη Ε3, και άφησε κατενθουσιασμένους χιλιάδες παίκτες, αλλά και κριτικούς. Ο Mickey λοιπόν, βρίσκεται σε μία σκοτεινή χώρα, την Wasteland (καμία σχέση με τον ομώνυμο χάρτη του Modern Warfare 2), όπου κατοικούν ξεχασμένοι, παραμελημένοι και παλαιοί ήρωες της Disney. Ενώ ο Mickey αρχικά, θα προσπαθήσει να φύγει απο αυτή την χώρα, στην συνέχεια θα συναντήσει παλαιούς του φίλους, τους οποίους ακόμη και αυτός είχε ξεχάσει. Η αποστολή πλέον του Mickey, είναι να σώσει την Wasteland, αλλά και τους φίλους του. Βέβαια, είναι στο χέρι σας αν θα το κάνετε αυτό, αφού το παιχνίδι δεν θα έχει προκαθορισμένο τέλος.

 

Ο γνωστός χαρακτήρας, θα είναι εφοδιασμένος με δύο μαγικά εργαλεία: ένα πινέλο, με το οποίο δημιουργεί αντικείμενα, και μία σβήστρα-πινέλο το οποίο μπορεί να αφαιρέσει αντικείμενα, ακόμη και το έδαφος. 

 

 

Το Epic Mickey, φαίνεται εκπληκτικό, και πιστεύω ότι αξίζει την αγορά συλλεκτικής συσκευασίας η οποία θα κοστίζει μόλις 70€. Τι λέτε; Θα το τσιμπήσετε;

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.