Φήμη: Χωρίς UMD το PSP2, επιδόσεις xbox 360;

 

psp2
Μετα το χαμό που επικράτησε τις τελευταίες μέρες με την ενδεχόμενη αποκάλυψη του PSPhone, οι φήμες επιστρέφουν και στρέφονται στο PSP2. Σύμφωνα με πολλές πληροφορίες που έρχονται απο διάφορες πηγές, η νέα φορητή κονσόλα, θα έχει και δεύτερο αναλογικό μοχλό, μεγαλύτερη οθόνη, και    πολλά mb ram , τόσα ώστε να μπορεί να κοντραριστεί με το xbox 360!!

 

Το Kotaku σε ρεπορτάζ του αποκάλυψε οτι φέτος, κατα τη διάρκεια της TGS η Sony παρουσίασε τη νέα συσκευή σε επίλεκτους άνθρώπους της βιομηχανίας. Η συσκευή ήταν εφοδιασμένη με ένα “touch panel στο πίσω μέρος του συστήματος” που θυμίζει το trackpad που έχετε στο λαπτοπ σας. Το PSP2 επίσης θα έχει δυο αναλογικούς μοχλούς και μεγαλύτερη οθόνη απο την τωρινή γενιά η οποία θα έχει ανάλυση HD. Το Kotaku αποκάλυψε επίσης οτι ενώ η συσκευή παρουσιάστηκε σε 2 εκδόσεις, μια slide παρόμοια με το PSP Go και μια candybar οπως το PSP 3000, ο ανθρωπος της sony που παρουσίαζε τη συσκευή τόνισε, οτι δεν έχουν καταλήξει ακόμα στην τελική μορφή της κονσόλας.

 

Πιο φρέσκες φήμες που κυκλοφόρησαν δείχνουν οτι η Sony έχει αποφασίσει να ξεφορτωθεί τα UMD μια και καλή. ¨Τα παιχνίδια θα αποθηκευονται σε Memory Stick” αποκαλύπτει μια απο τις πηγές. Άλλες πηγές βέβαια οτι η Sony ερευνά και άλλες λύσεις για την αντικατάσταση του UMD.

 

Η πηγές σκασμό δεν είχαν έριξαν το τελειωτικό χτύπημα αφου μιλούν για μια πολύ πιο δυνατη πλατφόρμα που θα είναι εφοδιασμένο με 1gb ram, διπλάσια ποσότητα απο τη ram του xbox 360!

 

Σύμφωνα με πάρα πολλές διαφορετικες πηγές(πράγμα που το κάνει μάλλον αληθινό) η κωδική ονομασία της νέας κονσόλας είναι Veta και για την ώρα σχεδιάζετε να κυκλοφορήσει “προς το τέλος του 2011”

 

Yuupi & Banzaii για το ξεφόρτωμα του UMD. Επίσης όσοι περιμένατε ένα PSP που κάνει και καφέ μάλλον θα απογοητευτείτε, αφού μάλλον πρόκειτε για φορητό PS3.. Muscle μηχάνημα με μπαταρία!

Αυτό για το Xbox 360, sorry αλλα δε τσιμπάω. Καλά η ραμ, το chip γραφικών;; και πως θα τροφοδοτουνται όλα αυτά;;

[VG247Kotaku]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!