Η Lara επιστρέφει!

Σήμερα έγινε γνωστό οτι το Game Informer Ιανουαρίου, θα φέρει την αποκάλυψη ενός νέου παιχνιδιού Tomb Raider. Η σιδηρά κυρία των VideoGames, επιστρέφει!

Μάλιστα το παιχνίδι φαίνεται οτι πρόκειτε για Prequel,την πρώτη περιπέτεια της Lara, και πρόκειτε για ένα “hard reset” της σειράς απο τη Square Enix και ευκαιρία για να μπεί η σειρά σε φρέσκα μονοπάτια.

 

 

Το νέο Tomb Raider, θα λαμβάνει χώρα σε ένα Ιαπωνικό νησί, με τη Lara να βρίσκετε ναυαγός εκεί. Η ανακοίνωση τύπου της Square αναφέρει:

“Μετά απο μια βίαιη καταιγίδα που καταστρέφει το καράβι που επέβαινε, μια νεαρή νέα γυναίκα ξεβράζεται στις ακτές ενός άγνωστου νησιού. Μόνη της, αλλα όχι και μοναχή έχει έναν και μόνο σκοπό- να επιβιώσει. Εδώ ξεκινάει η πρώτη περιπέτεια της νεαρής και άπειρης Lara Croft, σε μια ιστορία που αφηγείτε το ταξίδι μια συνηθησμένης γυναίκας που ανακαλύπτει μέχρι που πρέπει να φτάσει για να κρατηθεί ζωντανή.”

“Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε για το Tomb Raider” δήλωσε ο Darrell Gallagher, υπεύθυνος τη Crystal Dynamics. “Θα δείτε την ιστορία που δημιούργησε τη Lara Croft, μέσα απο ένα ταξίδι που σχηματίζει τον χαρακτήρα της όπως κανένα άλλο”.

Στο ερχόμενο Game Informer που θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου θα υπάρχει μια 10σέλιδη παρουσίαση του παιχνιδιού. Τότε θα έχουμε και περισσότερα να σας πούμε!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!