Και Εγένετο Downpour!


To Silent Hill 8 έχει πλέον και επίσημο όνομα. Βαφτίστηκε ο δούλος της Konami:… Downpour! Εκτός από το φρέσκο ονοματάκι, μαθευτηκαν και μερικές πληροφορίες σχετικά με το gameplay του τίτλου.

Downpour είναι το όνομα της περιοχης στο νοτιοανατολικό κομμάτι του Silent Hill, και όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το νερό παίζει σημαντικό ρόλο. Και δε μιλάμε για το απλό νεράκι, αλλα για νερό,a la  Silent Hill με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η περιοχή Downpour έχει εμφανιστεί σε αρκετά παιχνίδια της σειράς μέσω του χάρτη βέβαια, και πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη έκταση, η οποία περιλαμβάνει και ένα κομμάτι υπόγειου σιδηρόδρομου(θα γίνεται πάρτυ εκει κάτω!)

Μερικά από τα κομμάτια του gameplay στο Silent Hill : Downpour που αποκαλύφθηκαν, φαίνεται ότι πρόκειτε για  QuickTime Events κατά τη διάρκεια των Boss Fights, αλλα η απουσία Inventory όπλων. Τα όπλα από την πλευρά τους μετα από εκτεταμένη χρήση θα αχρηστεύονται σε μια προσπάθεια της δημιουργού του παιχνδιού, να ωθήσει τους παίκτες στο να αποφύγει τη μάχη. Τέλος φαίνεται ότι στη σειρά θα εισαχθούν και Side Quests.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 μέσα στο 2011 ενώ στα σκαριά βρίσκεται και το Demo.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!