Facebook Phone απο την INQ;

Αν δε μπορείτε να ζήσετε χωρίς Facebook, τότε σας έχω μαλλον ευχάριστα νέα , αφου το Facebook phone που υπήρχε σαν ιδέα για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, φαίνετε ότι βρίσκετε καθοδόν.

Η INQ φαίνεται ότι θα είναι η κατασκευάστρια μιας συσκευής, η οποία με τη βοήθεια του Android, θα ενσωματώνει το Facebook, στον πυρήνα της. Το PocketNow, αποκάλυψε μια παράθεση της INQ για ένα τηλέφωνο με το «Facebook εγκατεστημένο στον πυρήνα του».

Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με QWERTY πληκτρολόγιο, οθόνη αφής, και τις περισσότερες δυνατότητες του γνωστού Site δικτύωσης ενσωματωμένες στο Android.

Το SmartPhone της INQ δε θα κονταροκτυπηθεί με υπερτηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν, αλλα θα ποντάρει σε πιο απλούς στόχους. Για πολλούς το Facebook είναι ήδη ο δεύτερος (αν όχι ο πρώτος) τρόπος  τρόπος επικοινωνίας των νέων τουλάχιστον ανθρώπων. Αν το συνδιάσουμε με ένα Android Smartphone, έχουμε μια αρκετά ελκυστική ιδέα.

H εικόνα δεν είναι πραγματική. Έχει δημιουργηθεί απο τους ανθρώπους του PocketNow

Βέβαια το Facebook App για το android προσφέρει ήδη τεράστια συνδεσιμότητα με τις υπηρεσίες του προσωποβιβλίου και δύσκολα μπορώ να φανταστώ το κινητό αυτό να κερδίζει πωλήσεις από αυτό το χαρακτηριστικό και μόνο.

[Πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!