Bug με τις κλήσεις στο Nexus S.

H Gingerbread κάνει ποδαρικό στα bugs,  και μάλιστα με ένα αρκετά σημαντικό, αφού η Google παραδέχτηκε οτι το Nexus S επαννεκινεί αυτόματα κατα τη διάρκεια των κλήσεων.

Αντιπρόσωπος της Google δήλωσε στα help Forums οτι “έχουμε καταφέρει να αναπαράγουμε το πρόβλημα και βρισκόμαστε σε διαδικασία έρευνας με τη Samsung

To Nexus S είναι η πρώτη συσκευή που κυκλοφόρησε με τη Android 2.3 και δεν είναι ακόμα σίγουρο το κατα πόσο το bug έχει να κάνει με το Software, ή το hardware(μεγάλα γλέντια αν πρόκειτε για θέμα hardware).

To “θετικό” στην όλη υπόθεση, είναι οτι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι μικρές σε διάρκεια κλήσεις δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Οσοι παίρνουν τηλέφωνο και δεν ξεχνάνε να το κλείσουν όμως, θα μάθουν να το κλείνουν αλλιώς!
Το πρόβλημα μάλιστα εμφανίστηκε μόλις μια βδομάδα, μετά την ανακοίνωση της Google οτι έλυσε το Bug που έστελνε σε λάθος παραλήπτες τα SMS. Ένα bug που πήρε στη Google 6 μήνες(!) να διορθώσει.

Απο οτι φαίνεται απο την αντίδραση της Google όμως το νέο bug θα λυθεί αρκετά πιο σύντομα.

[Πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!