RIC: To ρομπότ του Android παίρνει σάρκα και οστά.

ric androidΉ μάλλον βίδες και πλακέτες!

Τις δυνάμεις τους ένωσαν δύο ιαπωνικές εταιρίες, η RT Corporation και η Brilliant Service,για να δώσουν στο γνωστό ρομποτάκι-logo του android, ζωή. Το ρομποτάκι ονομάζετε RIC Android, και τα μηχανικά του μέρη κατασκευάστηκαν απο την RT Corp. To Software του, που βασίζετε στο Android, αναπτύχθηκε απο την Brilliant Service.

O/η RIC Android ζυγίζει κάτι λιγότερο απο 14 κιλά, με το ύψος του να φτάνει το 1.30μ οταν ανοίγει το στόμα του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να κινεί τα χέρια του και τα πόδια του, ενώ υπάρχουν 10 διαφορετικά σημεία-αρθρώσεις στα πόδια του για να μένει σταθερό, σε ανισόπεδο πάτωμα.

Η Brilliant δεν αποκάλυψε ποια έκδοση android χρησιμοποίησε για το Software του ρομπότ, αλλα οι φωτογραφίες δείχνουν έναν απο τους developers να κρατάει ένα G1 για να ρυθμίσει το RIC, αν σημαίνει βέβαια κάτι αυτό.

Η RT Corp μάλιστα έχει μεγάλα σχέδια για το ρομποτάκι, αφού οραματίζετε το RIC σαν βοηθό διδασκαλίας σε σχολικές αίθουσες, ή και ως Blogging tool μέσα στο σπίτι σας, για να του μιλάτε και αυτό να blogάρει!

Το project αναπτυσόταν απο τα μέσα του 2010 και παρουσιάστηκε στο Google Developer Day που πραγματοποιήθηκε στο Tokyo.

Είναι τρελλοί αυτοί οι Ιάπωνες!

[Πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!