Titanium Backup: Μη χάσετε ξανά τίποτα!

Το Titanium Backup είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή, που είναι καλό να έχετε αν η συσκευή σας είναι root. Οπως λέει και το όνομά του η δουλεία του είναι να κρατάει αντίγραφα ασφαλείας, για όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας, αλλα δεν κάνει μόνο αυτό. Το ατού του, είναι η δημιουργία αντιγράφων όχι μόνο των εφαρμογών συστήματος, αλλα και των δεδομένων εφαρμογών και χρήστη. Με λίγα λόγια κρατάει backup ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του κινητού! Εφαρμογές, δεδομένα που χρησιμοποιούν οι εφαρμογές,μηνύματα, επαφές, ρυθμίσεις, τα πάντα!

Το Titanium Backup σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να απεγκαταστήσετε όσες εφαρμογές δε χρειάζεστε, ακομα και τις εφαρμογές που έρχονται προεγκατεστημένες με το κινητό σας, οι οποίες σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να αφαιρεθούν.
προσοχή! Αν αφαιρέσετε κάποια σημαντική εφαρμογή συστήματος υπάρχει κίνδυνος να brickάρετε το κινητό σας.

Για τη δική σας ευκολία το πρόγραμμα σας προσφέρει batch με τις πιο συνηθισμένες εργασίες. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε backup όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών, την επαναφορά τους(στην pro έκδοση), την επαναδημιουργία τους, ή πιο συγκεκριμένες εργασίες, όπως την εγκατάσταση όσων εφαρμογών υπάρχουν σε backup και δεν είναι εγκατεστημένες στη συσκευή, η την απεγκατάσταση όσων εφαρμογών έχουν γίνει backup, και όλα αυτά με ένα Click!

Κατα την πρώτη χρήση του προγράμματος καλό είναι να επιλέξετε το “προβλήματα;” και να αφήσετε το πρόγραμμα να κατεβάσει το Busybox για τη συμπίεση και αποσυμπίεση των backup. Tο Busybox είναι περίπου 1mb και τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση ήταν αναγκαίο, αλλιώς το πρόγραμμα δε λειτουργούσε.

Το Titanium Backup μπορεί να κρατήσει τα αντίγραφα ασφαλείας στην κάρτα μνήμης σας, ή αν προτιμάτε μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Dropbox και να κρατήσετε τα αντίγραφά σας στους servers της γνωστής υπηρεσίας(στην pro έκδοση). Η δωρεάν έκδοση υπάρχει ελεύθερη στο Market, ενω απο το επίσημο Site μπορείτε να αγοράσετε την πλήρη εκδοση για 5.99 $

Επίσημο Site

[android]market://search?q=pub:”Jo%C3%ABl%20Bourquard[/android]
! απαιτεί rooted τηλέφωνο

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!