Νέο Trailer για το The Last Story.


Το The Last Story είναι απο τα 2-3 πιο αναμενόμενα παιχνίδια του Wii, για το 2011. H Mistwalker φέρνει αποκλειστικά στο Wii ένα νέo καθαρόαιμο jRPG, μια κατηγορία που η αλήθεια είναι οτι η κονσόλα πάσχει.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το 2ο trailer του παιχνιδιού, που μοιάζει φανταστικό για τα κυβικά του Wii. Αν ολα πάνε καλά το Last Story θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου στην Ιαπωνική αγορά. Δείτε το trailer,γιατι τίποτα άλλο δεν πρόκειται να δείτε!

http://www.youtube.com/watch?v=cl7Gk5nPR7U

Μετά την παρουσίαση θα πέσει το rage(συγνώμη αγαπητοί αναγνώστες) αφου η nintendo αποφάσισε οτι η Ευρώπη ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αυτό το παιχνίδι, και δε σχεδιάζει ακόμα τίποτα για κυκλοφορία εκτός Ιαπωνίας. Ένα απο τα πιο όμορφα παιχνίδια της κονσόλας, και απο τα ελάχιστα JRPG, δε θα έρθει Ευρώπη, παρόλο που τα παιχνίδια που αναμένονται για το 2011, αν εξαιρέσουμε το νέο Zelda(αν μας κάνουν τη χάρη για 2011) είναι στην καλύτερη μέτρια.

Δε βλέπω λόγο.. άλλωστε υπάρχει το Michael Jackson και το lego Star Wars.. Ε; Nintendo;;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!