TVme.Gr

Το Tvme.gr είναι μια εφαρμογή που σίγουρα θέλετε να έχετε στο android σας! Πρόκειτε για έναν πλήρη οδηγό τηλεόρασης που σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε ανα πάσα στιγμή για το πρόγραμμα των Ελληνικών καναλιών.

Με το TVme.gr ενημερώνεστε συνεχώς  για το πρόγραμμα όλων των, πανελλαδικής εμβέλειας , τηλεοπτικών σταθμών. Εκτός του προγράμματος που προβάλλετε τη στιγμή που ανοίγεται το πρόγραμμα, μπορείτε να πληροφορήθείτε για το τι ακολουθεί αμέσως μετά(και σε πόση ώρα) αλλα και για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανα κανάλι. Με το τελευταίο Update του προγράμματος προστέθηκαν και τα κανάλια του συνδρομητικού Nova.

Επίσης αν σας ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο είδος προγράμματος(ξένη ταινία, ντοκιμαντέρ, αθλητικές εκπομπές κ.α) μπορείτε να φιλτράρετε το πρόγραμμα, βρίσκοντας μόνο ότι θέλετε να δείτε.

Τέλος στις δυνατότητες του προγράμματος προσθέστε και ότι μπορείτε να θέσετε υπενθύμιση για κάποιο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, για να ειδοποιηθείτε αυτόματα λίγο πριν ξεκινήσει, αλλα και τη επιπρόσθετες πληροφορίες για τις ταινίες του προγράμματος από το Cine.gr

Το tvme.gr για android διατίθεται εντελώς δωρεάν, με την προσθήκη διαφημίσεων που δεν είναι σε καμία περίπτωση ενοχλητικές.

[android]market://search?q=pname:com.arxnet.greekepg[/android]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!