Αναπτύσετε νέο Command & Conquer;

Victory Games
Ένα νέο Command & Conquer φαίνεται οτι είναι υπο ανάπτυξη. Το CnCStage.com αποκάλυψε την είδηση, και απο τότε δεν είναι πλέον προσβάσιμο.

Σύμφωνα με όσους πρόλαβαν να το διαβάσουν στο CnCStage είχε αναρτηθεί η συνέντευξη του Jon Van Caneghem για το παιχνίδι:

Είναι ένα νέο Command & Conquer για το PC, αλλα δεν είμαστε ακόμα σε στάδιο για να σας πώ περισσότερα. Θα είμαστε έτοιμοι για μια επίσημη ανακοίνωση αργότερα μέσα στο έτος. Το κύριο μας μέλημα είναι το μέλλον του Command & Conquer. Με λίγα λόγια θα δώσουμε βάση στον πυρήνα του παιχνιδιού, για να δημιουργήσουμε μια σταθερή βάσ, πάνω στην οποία θα δημιουργηθούν και τα επόμενα παιχνίδια της σειράς.

Η μεγαλύτερη έκπληξη είχε να κάνει με το Studio που παρέδωσε (οπως φαίνεται) η EA την ανάπτυξη ενός ιστορικού Franchise. Απο το 2003 και μετά τη διάλυση των WestWood Studios την ανάπτυξη την είχε αναλάβει ή ίδια η EA για αυτό προκαλεί έκπληξη το όνομα του πρόσφατα δημιουργημένου Studio, Victory Games.

Η απάντηση στο “γιατι ένα νεόκοπο Studio” είναι απλή αφού το κεφάλι της Victory Games, είναι ο Jon Van Caneghem, που μπορεί σαν όνομα να μην σας λέει πολλά, είναι όμως πασίγνωστος στους φίλους της σειράς Might & Magic αφού ήταν δημιουργός της New World Computing που έφερε τα πρώτα παιχνίδια της σειράς στους προσωπικούς υπολογιστές. Ο κ. Van Caneghem είναι στη βιομηχανία του Gaming απο το 1983(ακόμα αγέννητος ήμουν) και η EA τον έχει θέσει υπεύθυνο για το Command And Conquer απο το 2009.

Μιλώντας για την Victory Games ο Caneghem είπε:
Η Victory Games δημιουργήθηκε ως επίκεντρο των Strategy Games που αναπτύσονται απο την EA. Έχουμε γραφεία στο Los Angeles, California,Austin, Texas και στη Shangai. Είναι σαν να είμαστε όμως ένα γραφείο, αφού υπάρχουν εγκατεστημένα συστήματα τηλεδιάσκεψης που λειτουργούν ολο το 24ώρο προσδίδοντας ένα πιο “προσωπικό” επίπεδο στην επικοινωνία μεταξύ των γραφείων.

Λογικά ολα αυτά θα ισχύουν, αφού έχει μεταδοθεί απο αρκετά Site, aλλα τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να ξαναβγεί online το CnCStage.com

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!