Gamers έτοιμοι να κινηθούν νομικά εναντίων της Sony

ps3 lawsuite
|Στα τέλη Ιανουαρίου η Sony κυκλοφόρησε ένα Update για το Playstation 3, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία, πρόσθετε μερικές ιδιότητες στο Bluray Player και μια ενημέρωση ασφαλείας η οποία θα καθάριζε το Online κομμάτι του COD:Black Ops από τους cheaters που είχαν γεμίσει τον τόπο. Τελικά όμως το Update έγινε γνωστό επειδή δημιουργούσε προβλήματα στους σκληρούς δίσκους όσων αποφάσισαν να αναβαθμίσουν.

Όταν οι καταναλωτές γύρισαν με τους δίσκους  στη Sony για αλλαγή, η Ιαπωνική εταιρία του είπε ότι πρέπει να πληρώσουν για την επισκευή, και όπως μπορείτε να φανταστείτε οι περισσότεροι είναι πλέον εξοργισμένοι, αφού 2 εβδομάδες και κάτι μετά η Sony δεν έχει αντιδράσει, ενώ το πρόβλημα εξαπλώνεται.

Όπως ήταν φυσικό κάποια στιγμή κάποιος κάνει την αρχή, και οι αντιδράσεις ξεκιναν.  Ο χρήστης aLLerGic_2_Pain από τα επίσημα φορουμς του Playstation, κάλεσε την υποστήριξη της Sony για δήθεν πρόβλημα στο δίσκο του, ώστε να μαζέψει αρκετά στοιχεία για να κινηθεί νομικά εναντίων της Sony. Μάλιστα προτρέπει ολους όσους έχουν PS3 ασχολούνται με το Internet να «μαυρίσουν» την κίνηση αυτή της Sony, για να την αναγκάσουν να βρεί μια λύση.

«Οσο περισσότεροι άνθρωποι έρθουν μαζί μας όταν κινηθούμε νομικά, και όσο μεγαλύτερη φασαρία προκαλέσουμε μέχρι τότε, τόσο πιο γρήγορα θα πάθει ότι της αξίζει για το πρόβλημα που δημιούργησε. Έχει γίνει ήδη ζημιά δυο εβδομάδων και αυτοί συνεχίζουν να κερδίζουν από τις επισκευές αλλα και τις πωλήσεις νέων κονσολών.» Ήταν τα λόγια του.

Στα όπλα αδέλφια λοιπόν, γιατι για να καταπολεμήσει τους Hackers η Sony αποφάσισε να «φυστικώσει» όσους έκαναν το λάθος και την επέλεξαν.

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!