Gentle Alarm: Ξυπνήστε στην ώρα σας

gentle alarmΑν είστε απο τους ανθρώπους που το ξυπνητήρι έχει μεγάλη σημασία, το πιθανότερο είναι οτι το προεγκατηστημένο ξυπνητήρι στη συσκευή σας, δε σας καλύπτει. Για τον ίδιο λόγο ξεκίνησα και εγώ ένα Safari στο Market, και ανακάλυψα την καλύτερη για εμένα λύση: Gentle Alarm.
To όνομα του το οφείλει σε διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιεί για να κάνει το πρωινό σας ξύπνημα, οσο το δυνατόν πιο..απαλό.

Πρώτη και καλύτερη τεχνική, αυτή του Pre-alarm που δεν είναι τίποτα άλλο, απο ένα ξυπνητήρι που χτυπάει μισή ώρα νωρίτερα απο το κανονικό(ρυθμίζεται αυτό) με το 25% της έντασης(και αυτό ρυθμίζεται) ωστε να σας ξυπνήσει αν κοιμάστε ελαφρά, ή να “σπάσει” τον βαρύ ύπνο σας, ωστε το κανονικό ξυπνητήρι να σας ξυπνήσει λιγότερο απότομα.
Αν συνδιάσετε το Pre-alarm με μια απαλή μελωδία, σας δηλώνω απο προσωπική πείρα οτι θα ξυπνάτε πολύ πιο έυκολα, και κυρίως πολύ πιο ευχάριστα τα πρωινά.

Gentle Alarm
Η αρχική οθόνη του Gentle Alarm

Μπορείτε να προσθέσετε πολλά ξυπνητήρια(πρόσθεσα 7 χωρίς πρόβλημα) με επιλογή είτε για απλό ξυπνητήρι, είτε για ξύπνημα με τη βοήθεια του Pre-Alarm. Μπορείτε να προσθέσετε οσα Profile θέλετε, για να επιλέξετε αν θέλετε τη χρήση του pre-alarm, την ένταση του, το χρόνο που θα διαρκέσει το ξυπνητήρι, την φωτεινότητα της οθόνης, και τέλος τον ήχο του ξυπνητηριού.

Στους ήχους τώρα μπορείτε να επιλέξετε κάποιος απο τους προεγκατεστημένους της εφαρμογής, ένα mp3 απο τη συσκευή σας, η ακόμα και μια Playlist ή ένα album απο τον mp3 player που χρησιμοποιείται. Με τον MixZing που έχω εγώ τα βρήκε μια χαρά.

Ακόμα μια πολύ καλή προσθήκη ειναι το Night Display. Σαν εφαρμογή το Night Mode υπάρχει σε αρκετά ξυπνητήρια, μόνο που στο Gentle Alarm πάει ένα βήμα παραπέρα. Μπορείτε απο τις ρυθμίσεις, να ενεργοποιήσετε αυτόματα το Flight Mode με το άνοιγμα του Night Display,ωστε να μη δέχεστε ακτινοβολία και ανεπιθυμητες κλήσεις όταν κοιμάστε.

Εδώ να προσθέσω οτι το Gentle alarm έχει βοήθεια ΓΙΑ ΟΛΑ, και σας παρέχει με πληροφορίες για όλες τις λειτουργίες του, πράγμα που με βοήθησε αρκετά. Να τα βλέπουν αυτά και οι υπόλοιποι developers!
gentle alarm profiles main alarm Night Display Quick Alarm

H δωρεάν έκδοση του προγράμματος είναι πλήρως λειτουργική, απλά το ξυπνητήρι, δε χτυπάει την Τετάρτη!! Ευτυχώς για Τετάρτη δεν το χρειάζομαι, όσοι το χρειάζεστε θα πρέπει να ξοδέψετε δύο ευρουλάκια, ή να το βρείτε αλλιώς.

[spoiler effect=”slide” show=”Permissions”]
full Internet access
read sensitive log data
read phone state and identity
modify/delete USB storage contents modify/delete SD card contents
prevent device from sleeping
modify global system settings
disable keylock
control vibrator
view network state
automatically start at boot[/spoiler]

[android]http://market.android.com/details?id=com.mobitobi.android.gentlealarmtrial[/android]

ή

Κατεβάστε το απο το Webmarket

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!