Τελος για Guitar Hero και true Crime. Ερχεται η BeachHead

activision blizzard
Σας τα’λεγα! Ta Guitar Hero και DJ Hero τα ξεχνάμε για φέτος, οπως και το True Crime:Hong Kong. Απο την άλλη η Activision ανακοίνωσε την δημιούργία ενός νέου Side-studio με το όνομα Beachhead, το οποίο θα ασχολείτε αποκλειστικά με το Call Of Duty!

Για τα Guitar/DJ Hero σύμφωνα με την Activision, τα χρήματα που χρειάζονται για το License είναι αρκετά, και τα κέρδη απο τα δύο παιχνίδια σε καμία περίπτωση αρκετά για να δικαιολογούν τα χρήματα για την ανάπτυξη τους.

Το True Crime Hong Kong, ήταν το πρώτο Open World παιχνίδι της σειράς, και σύμφωνα με την United Front Games,εταιρία που ανέπτυσε το παιχνίδι,το παιχνίδι ήταν σχεδόν έτοιμο(είχε περάσει στην Alpha Stage λίγο πριν τα Χριστούγεννα) προκαλόντας αρκετά ερωτηματικά για την ακυρωση του.

 

http://www.youtube.com/watch?v=omwskb8oqFI
Θεός’χωρεστο

Η επίσημη απάντηση απο την Activision-Blizzard και στις 2 περιπτώσεις, είναι οτι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα, για να “δημιουργήσουν την καλύτερη interactive εμπειρία διασκέδαση στον κόσμο” . Τώρα πλέον η εταιρία θα δώσει βάση στα παιχνίδια της Blizzard, στη σειρά Call Of Duty, το αγνωστο ακόμα νέο πόνημα της Bungie, και σε ένα ακόμα “¨καινοτόμο νέο κόσμο” που αναμένεται να ανακοινωθεί στο Toy Fair που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας στη Νέα Υόρκη.
Στα αμεσα σχέδια της εταιρίας έιναι παιχνίδια βασισμένα στα Spiderman, Xmen,Bakugan,Wipeout(αυτό με του τρελούς που τρέχουν σε μαξιλάρια πάνω στο νερό!) και Family Guy.

Τo νέο Studio που δημιουργήθηκε, οπως είπαμε θα ασχολείτε με ψηφιακό περιεχόμενο για τα Call Of Duty. Για την ακρίβεια:
H BeachHead θα δημιουργήσει μια Online κοινότητα, αποκλειστικό περιεχόμενο, αλλα και μια σειρά απο υπηρεσίες που θα επιτρέψουν στους Fan της σειράς να απολαύσουν το online gaming οπως ποτέ πριν

Οι κινήσεις της Activision, η στροφή σε “γνωστά” απο άλλες μορφές διασκέδασης τίτλους(τηλεόραση, Comics) και το ξεζούμισμα της σειρας COD μου θυμίζει έντονα αυτά που έκανε προ τριετίας-τετραετίας η EA(οτι ταινία έβγαινε στο σινεμά, το έκανε-αποτυχημένο- παιχνίδι).

Να θυμίσω οτι αυτές οι κινήσεις είχαν φτάσει στο χείλος του γκρεμού την Electronic Arts, και εξαφάνισε απο το χάρτη το Medal Of Honor. Για πόσο θα κρατηθεί με το WoW,το Starcraft και το Cod ολόκληρη αυτή η εταιρία;; Καινοτομία, κύριοι, Καινοτομία!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!