Οι τιμές για το NGP;

ngpΤο μεγαλύτερο ερώτημα που έχει μείνει σχετικά με το NGP δεν είναι άλλο απο την τιμή του. Σύμφωνα με το PSPGweber, απαντήθηκε και αυτό!

Σύμφωνα λοιπόν με το Site , μετά απο συνεντευξή του με άνθρωπο “μέσα απο Sony” οι τιμές για την κονσόλα έχουν αποφασιστεί. Και λέω “τιμές” αφού το NGP θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά μοντέλα: Το απλό και το 3G.

Για την απλή έκδοση που θα στερείτε τη διασύνδεση μέσω 3G η Sony θα ζητήσει περίπου 250-280$ απο τον προυπολογισμό μας. Για την προσθήκη του 3G η τιμή θα ανέβει αρκετά φτάνοντας τα 320-350$. Για να δικαιολογήσει την τιμή του το 3G μοντέλο θα έρχεται και μερικες προ-εγκατεστημένες εφαρμογές που θα εκμεταλλεύονται το 3G.

Αν ολα αυτα ισχύουν η τιμή στην Ελλάδα θα είναι δολλάρια=ευρώ, αρα στην καλύτερη 250 ευρώ στη χειρότερη κάτι λιγότερα απο 300 για την απλή έκδοση. Αναμενόμενη τιμή, χωρίς να κάνει την έκπληξη και σίγουρα χωρίς να θεωρείτε υπερβολική.

Ακούω απόψεις!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!