Νέο PS3, Hack-Proof;

Ίσως τελικά η πτώση της τιμής του PS3, κρύβει έναν ακόμα λόγο. Πιο σκοτεινό απο την κόντρα με το 3DS. Την καταπολέμηση της πειρατίας! Σύμφωνα με φήμες, η Ιαπωνική εταιρία ετοιμάζει νέο μοντέλο PS3 το οποίο θα έχει “αντίδοτο” για τα CFW που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα και θα μείνει απόρθητο.

Οι πρώτες φήμες άρχισαν οταν ακούστηκαν οι σκέψεις πως αν πράγματι η Sony μείωνε την τιμή για να προωθήσει το PS3 στην αγορά, θα προτιμούσε την περίοδο της E3. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβει. Η πρώτη υπόθεση μιλούσε για προσπάθεια της Sony να χτυπήσει την αγορά την ίδια εποχή που θα κυκλοφορούσε το 3DS για να μειώσει τις πωλήσεις της φορητής κονσόλας της Nintendo.

Τελικά φαίνεται οτι και μετά απο την διαρροή του Killzone 3 η Sony αποφάσισε να προβεί σε άμεσα μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση της πειρατίας. Το νέο μοντέλο, θα έχει 300gb δίσκο, και σύμφωνα με πηγές του everythinghq.com θα τιμάται 190 λίρες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι ακόμα σίγουρη, αφού εξαρτάται και απο το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης της Sony, με την πηγή των προβλημάτων της, τον George Hotz.

H χαμηλή τιμή των υπάρχοντων μοντέλων γίνεται λοιπόν, για να ξεφορτωθεί τα “hackable” μοντέλα η Sony, και να ανοίξει το δρόμο για τα ασφαλή απο Hackers PS3

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!