Φήμη: Αποκλειστικό του PS3 το Resident Evil 6;

Λίγες εβδομάδες πριν από την παρουσίαση του Resident Evil 5 πριν μερικά χρόνια στην Ε3, πολλοί έλεγαν ότι το παιχνίδι θα γινόταν αποκλειστικό του Xbox360 μιας και συμφωνα με τις τότε φήμες, η Microsoft είχε κάνει μια δελεαστική προσφορά στην Capcom. Εν έτη 2011, η Sony , φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει το ίδιο με το Resident Evil 6(που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Sony έκανε μια αρκετά καλή προσφορα, την οποια η Capcom φαίνεται  να σκέφτεται σοβαρά. H Sony  επιθυμεί το νέο Resident Evil να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για ένα εξάμηνο,  ή για ένα χρόνο στο PS3, πριν κυκλοφορήσει οπουδήποτε αλλου.

Αν τελικά η Capcom συμφωνήσει, θα μάθουμε τα νέα κατά τη διαρκεια της E3, και  θα είναι η αρχή στην προσπάθεια της Sony να αντεπιτεθεί στα αρκετά exclusives  και τον «πρώτο λόγο» που έχει αποσπάσει η  Microsoft για το Xbox 360 με τελευταίο χτύπημα, το DLC του  Black Ops.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!