SeriesGuide: Ολα σε ένα, νοικοκυρεμένα

seriesguideΑν είστε φαν των αμερικάνικων  σειρών που έχουν κατακλήσει τις οθόνες των υπολογιστών μας, αλλα και των τηλεοράσεων μας τα τελευταία χρόνια, το SeriesGuide είναι μια εφαρμογή, που από τη μία θα σας λύσει τα χέρια, και από την άλλη θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μια λίστα με όλες τις σειρές που έχετε παρακολουθήσει.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει, να προσθέσετε από τη(τεράστια) βάση δεδομένων του thetvdb.com οποιες σειρές έχετε παρακολουθήσει ή παρακολουθείτε αυτή την εποχή. Προσωπικά όσες έψαξα τις βρήκε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, και με σωστό αριθμό επεισόδίων και season οπότε δε  νομίζω να αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

Αφού προσθέσετε τις σειρές που σας ενδιαφέρουν(με τη μία δε θα θυμηθείτε ούτε τις μισές) μπορείτε να αρχίσετε να σημαδεύετε ποιες έχετε δει και ποιες όχι. Για να σας διευκολύνει το πρόγραμμα σας προσφέρει επιλογές για checkαρίσματος ανα επεισόδιο ή ολόκληρης Season.

Κάθε σειρά συνοδεύει και η περιγραφή της από το imdb για να σιγουρευτείτε ότι είναι η σωστή αφού ορισμένες με κοινό όνομα είναι ευκολο να μπερδευτούν , αλλα και για να δείτε περιγραφές για άγνωστες σειρές που σας τράβηξαν την προσοχή.

seriesguide series viewseriesguide series view seriesguide episode view seriesguide wigdet

Τώρα για κάθε σειρά που είναι Ongoing, το SeriesGuide σας προσφέρει τη δυνατότητα να δείτε πότε προβάλλεται το επόμενο επεισόδιο, για να ξέρετε πότε έιναι η κατάλληλη ώρα για να αρχίσετε να «ψάχνεται». Το πρόγραμμα συνοδεύει και ένα Widget που σας παρουσιάζει τα ερχόμενα επεισόδια όλων των σειρών που έχετε προσθεσει στη λίστα σας, και δεν έχουν τελειώσει.

Αν υπάρχει κάτι αρνητικό, είναι η έλλειψη μιας επιλογής για αλφαβητική προβολή των σειρών, κάτι που θα βοηθούσε στο «scouting» για να ανακαλύψουμε νέες σειρές, αλλα δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν δυνατό, με το μέγεθος της βάσης δεδομένων. Ακόμα μια καλή προσθήκη θα ήταν οι «παρόμοιες σειρές», αλλα μάλλον ζητάω πολλά :P

[android]http://market.android.com/details?id=com.battlelancer.seriesguide[/android]

ή

Κατεβάστε το μέσω του Webmarket

To SeriesGuide είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν μέσω του Android Market.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!