Υποβαθμισμένο το Skyrim στο PS3;

H τελευταία δήλωση του επικεφαλής της ανάπτυξης του Elder Scrolls V : Skyrim , Nick Breckon ήταν “Η έκδοση του PS3 φαίνεται ωραία επίσης”.

Ο Todd Howard δήλωσε επίσης :

“We want the platforms to have a really, really high level of fidelity. I tend to play a lot on the Xbox, it seems to be my preferred platform. We do a lot of graphic development first on the xbox just because it’s smoother.”

Εμείς τι μπορούμε να συμπεράνουμε λοιπόν..εκτός από το χοντρό χρήμα που έχει ρίξει η Microsoft ούτως η άλλως για την παρουσίαση του παιχνιδιού αποκλειστικά στην κονσόλα της και την ανάπτυξη του, μήπως πίσω από αυτά τα σχόλια προετοιμάζεται το έδαφος για την κυκλοφορία στο PS3? Μήπως θα είναι όντως υποβαθμισμένη? Σε οπτικό τομέα πάντα καθώς το περιεχόμενο θα είναι ίδιο..

Βέβαια το Oblivion της Bethesda στο PS3 έδειχνε ανώτερο αλλά κυκλοφόρησε 1 χρόνο αργότερα οπότε υπήρξαν βελτιώσεις, αισχρά όμως Ports όπως αυτό του Fallout 3 δεν θα συγχωρεθούν από τους κατόχους PS3 καθώς η κονσόλα ενώ έχει τεράστιες δυνατότητες, αυτές χαραμίζονται. Βέβαια λεπτομέρειες είναι αυτές..το καλό παιχνίδι δεν κολλάει σε τέτοια θέματα.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.