ΕΑ: To BattleField 3 θα είναι το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς

battlefield 3
Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο CEO της EA John Riccitielo μιλώντας σε συνέδριο για την τεχνολογία και το Internet της Goldman Sachs.

Ο Γενικός διευθυντής της Electronic Arts παραδέχτηκε οτι η εταιρία έχει χάσει την πρωτοπορία στα FPS με τα Medal Of Honor(σώωωωπα) αλλα έίναι σίγουρος οτι η πρωτιά θα επιστρέψει στα χέρια τους.

“Δεν χρειάζομαι δικαιολογία για να βάλω στόχο την πρωτιά στα FPS. Απο πάρα πολλές πλευρές νομίζω οτι είμαστε αυτοί που φτιάξαμε το πρώτο FPS που πέχτηκε μαζικά, το Metal Of Honor. Δυστυχώς τη χάσαμε την πρωτιά με την μετάβαση στο PS3, αλλα έιμαστε έτοιμοι να την ξανακερδίσουμε.

Υπάρχει κάτι πολύ καλό στα παιχνίδια που κυκλοφορούν κάθε χρόνο και αυτό είναι τα κέρδη. Αυτά τα παιχνίδια φέρνουν πολύ καλά έσοδα. Απο την άλλη βέβαια, σε ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί κάθε χρόνο είναι δύσκολο να ξαναγράψεις τον κώδικα ωστε να γίνει όσο “next gen” οσο θα μπορούσε να είναι.

Αυτό είναι και η μεγάλη μας ευκαιρία. Επενδύουμε και αναπτύσουμε το Battlefield 3 για τρία χρόνια τώρα, και νομίζω οτι έχουμε το καλύτερο προιόν στην βιομηχανία για φέτος.”

Η εντυπωσιακή μηχανή γραφικών του Battlefield 3 με όνομα FrostBite 2 είναι σύμφωνα με την ΕΑ μια “Εκπληκτική τεχνολογία, που ανεβάζει το animation, το φωτισμό, τον ήχο , και της καταστροφή του περιβάλλοντος σε νέα επίπεδα.

Το νέο Battlefield θα υποστηρίζει μέχρι 64 παίκτες online στο PC και 24 στις κονσόλες.

http://www.youtube.com/watch?v=W5xCMq39jFw

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!