To My Τracks σας γλιτώνει απο κλήσεις!(ε;)

Μετά τα αμέτρητα iPhone Facts(iPhone σωζει ανθρωπο, iPhone συλλαμβάνει κακοποιό, iPhone αφήνει αναίσθητο τον τσάκ νόρρις, iPhone ξυπνάει με 3 χτυπήματα μολις τον Γκλέτσο-καλά σταματάω-) ήρθε η σειρά των Android Facts να βγούν στον αφρό. Ενα Droid λοιπόν, γλίτωσε έναν οδηγό απο κλήση!

Ο Sahas Katta λοιπόν είχε δεχθεί μια κλήση επειδή κινούταν με ταχύτητα 40 μιλίων(64χλμ) ανα ώρα σε δρόμο με μέγιστη ταχύτητα 25(40 χλμ). Ο k Katta λοιπόν ήταν σίγουρος οτι η ταχύτητα του δεν είχε φτάσει μέχρι τα 65χλμ και το Google Mytracks που ήταν εγκατεστημένο στο Motorola Droid του, επιβεβαίωσε τη υποψία του.

Για όσους δεν ξέρουν το Mytracks είναι ένα πρόγραμμα που βοηθάει στην εκγύμναση, αφού μετράει τα χιλιόμετρα που τρέχετε, τη μέγιστη ταχύτητα κτλ.

Οταν λοιπόν ο Katta κοίταξε το Mytracks στο κινητό του ανακάλυψε οτι η μεγαλύτερη ταχύτητα που είχε καταγραφεί ήταν 26 μίλια την ώρα! Βλέποντας την αδικία λοιπόν αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά κατα τις απόφασης στα δικαστήρια της California.

Με τη βοήθεια λοιπόν των στοιχείων του Mytracks και του δικηγόρου του, που έθεσε ερωτήματα για την εκπαίδευση του αστυνομικού αλλα και το κατα πόσο ήταν σωστά βαθμονομημένο το ραντάρ που χρησιμοποιούσε προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο οτι η κλήση ήταν άδικη, αφού η ταχύτητα που κινόταν δεν ξεπερνούσε τα επιτρεπτά όρια

Τελικά ο Δικαστής αποφάσισε οτι η κλήση δεν ίσχυε και το Katta γλίτωσε τα λεφτάκια του.

Μεταξύ μας τώρα, μάλλον ο δικηγόρος την πήρε την υπόθεση παρά το GPS του android, αλλα ας ευλογήσουμε τα γένια μας :P

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!