Τα UMD πέθαναν! Ζήτω τα… ποιά;;

umd
To σίγουρο είναι οτι η Sony άφησε το UMD να χαθεί στη λήθη, και ακόμα πιο σίγουρο είναι οτι του άξιζε. Αυτό που μένει σαν ερώτημα είναι πως θα λέγεται το αποθηκευτικό μέσο του NGP αλλα και τι ακριβώς είναι.

Για το τι ακριβώς είναι, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρόκειτε για μνήμες flash, οπως η κάρτες μνήμης που ξέρουμε όλοι μας, με μια μικρη διαφορά. Εγγράψιμη θα είναι μόνο μια μικρή περιοχή τους, η οποία θα περιελαμβάνει τα SaveGames και τα DLC για τα παιχνίδια. Επίσης δεν είναι σίγουρο, αν θα έχουν την μορφή Cartridge, ή απλής κάρτας μνήμης.

Αν αναρωτιέστε “μα καλά, γιατι δε βάζει απλές SD;” η απάντηση είναι μπροστά σας. π ρ ο σ τ α σ ι α, απο τους π ε ι ρ α τ ε ς! Απλά και όμορφα! Την SD τη σπάει και η γιαγιά μου στο κινητό της. Το νέο μέσο αποθήκευσης θα έχει σίγουρα περισσότερες απο μια δικλείδες ασφαλείας.

Στο θέμα του ονόματος τώρα οι πρώτες φήμες μιλάνε για “NVG Cards” (κάποιος στη Sony μάλλον θεωρεί Cool της συντομογραφίες 3 γραμμάτων.. PSP,UMD,NVG,NGP,PS3 και ούτω καθεξής) κάτι που σημαίνει οτι μάλλον θα πρόκειτε για το ονομα των νέων καρτών.

Έναν νέο ερώτημα ανατέλλει.. τι στο καλό είναι το NVG;;
Περιμένω απαντήσεις. Οποιος πέσει μέσα, δώρο η μπάρα που έκοψε στα 7 ο Γκλέτσος.

Ας κάνω την αρχη εγώ..
Ntoulapa Gemath Videogames

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!