Λελέμετρο: Απολύομαι ψαρούκλες

Λίγους μήνες πριν με καλέσει η μαμά πατρίδα να υπηρετήσω, αρχίζω να ψάχνομαι και να ετοιμάζομαι. Η έκπληξη ήρθε απο το Android μου, στο οποίο για όσους δεν έχετε πάρει γραμμή υπάρχει εφαρμογή ΚΑΙ για τον Έλληνα φαντάρο!! ΑΑ ΡΕ ΜΑΝΑ!

To λελέμετρο λοιπόν του Χρήστου Οικονόμου, είναι το δεξί χέρι του Έλληνα Φαντάρου μέ ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες για τη θητεία σας. Για του αμύητους (καλη ώρα όπως εγώ) λελε, σημαίνει απόλυση, στη “γλώσσα” του στρατού, εξού και το όνομα της εφαρμογής.

Αρχικά να σας πώ οτι η εφαρμογή υποστηρίζει πάνω απο ένα profiles. Με λίγα λόγια εκτός απο την πάρτη σας μπορείτε να προσθέσετε και αρκετά ακόμα κολόψαρα, για να υπολογίζετε ολοι μαζί τις μέρες για την απόλυση.

λελεμετρο
59 και σήμερα!

Στην κεντρική οθόνη μπορείτε να δείτε μια περίληψη της θητείας σας. Με τη συνολική διάρκεια της(αν έχετε μάθει ημερομηνία απόλυσης), πόσες μέρες έχετε υπηρετήσει, και (το βασικο) πόσες μέρες απομενουν. Επίσης σε κάθε φαντάρο ξεχωριστά μπορείτε να ορίσετε συνολικές μέρες φυλακής και αδειών. Ακριβώς πάνω απο τις πληροφορίες αυτές υπάρχουν και δυο εικονίδια, ένα ημερολόγιο και ένα γράφημα.

Το ημερολόγιο αντικαθιστά τον τοίχο-χαρτί-δέντρο-γαλότσα και δεν ξέρω τι άλλο που σβήνετε μέρες, αφού διαγράφει τις μέρες που περνάνε για να βλέπετε κοκκινες γραμμές και να χαίρεστε, ενώ το γράφημα παρουσιάζει σε διάγραμμα πόσες μέρες της συνολικης θητείας έχετε ήδη φάει. πόσες απο αυτές  τις περάσατε μέσα στο στρατόπεδο και πόσες σε άδεια.

 

Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και Share μέσω Twitter/facebook/mail/sms τις μέρες που σας απομένουν την απόλυση

Εκτός απο την διάρκεια της θητείας, το λελέμετρο εχει και μια πολύ εύχρηστη(φαντάζομαι) επιλογή για διαχείριση των υπηρεσιών σας. Έτσι μπορείτε να σημειώσετε ποιες και πόσες υπηρεσίες έχετε, αλλα και πότε. Κρατώντας ταυτόχρονα και αρχείο τους.

Τέλος το λελέμετρο έχει συγκεντρωμένες αρκετές χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα διακριτικα των Αξιωματικών και υπαξιωματικών του στρατού ξηράς για να τους ξεχωρίζετε στην αρχή μεχρι να τα μάθετε απ’εξω, τα τηλέφωνα-διευθύνσεις-εμβήματα των κέντρων εκπαιδέυσεως με δυνατότητα άμεσης κλήσης, αλλα και τις περισσότερες μονάδες.

 

λελεμετρο λελεμετρο λελεμετρο λελεμετρο

Μέσα στα άμεσα σχέδια του Developer για νεα χαρακτηριστικά είναι:

-Βαθμός για τον φαντάρο κατά τη διάρκειας της θητείας
-Εμπλουτισμός πληροφοριών (βαθμούς για ναυτικό και αεροπορία)
-Δυνατότητα εισαγωγής φωτογραφίας φαντάρου.
-Καλύτερο UI.

 

 

[app]com.lelemetro[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!