Φτιάξτε το δικό σας Clock Widget

mycwΥπάρχουν πάρα πολλά και διαφορετικά Clock Widgets διαθέσιμα στο Market, δεν είναι παράξενο όμως αν κανένα απο αυτά δε σας καλύπτει 100% απο στυλιστικής πλευράς. Για το λογο αυτό, τα παλικάρια του XDA(ποιοι άλλοι;;) δημιούργησαν το MYCW(Make Your Clock Widget).

To MYCW είναι ένας πολύ απλός editor που μπορεί να μη σας προσφέρει τη δυνατότητα να φτιάξετε πολύ εντυπωσιακά Widgets οπως αρκετά απο αυτά που κυκλοφορούν στο Market, σας δίνει ομως τα βασικά εργαλεία για να φτιάξετε μερικά πολύ όμορφα widgets ακριβώς στα μέτρα σας.

Στα Clock Widget σας μπορείτε να προσθέσετε την ώρα(24ώρη ή 12ώρη) Χρονολογία, μήνα(αριθμό ή ονομα), ημέρα(σύντομο ή ολόκληρο όνομα, πλήρης ημερομηνία (4 εκδόσεις, long, medium,short και Custom) ορθογώνια,ένα δικό σας κείμενο, και τέλος κάθετες και οριζόντιες γραμμές. Υπάρχει επιλογή για δημιουργία Widget σχεδόν ολων των μεγεθών, απο 1Χ1 εώς 4Χ2.

mycw
Το Interface είναι αρκετα απλό και εύκολο στη χρήση

Ολα αυτά έχουν πάρα πολλές παραμέτρους να ρυθμίσετε, όπως γραμματοσειρά,μέγεθος,χρώμα κ.α, έτσι ξοδεύοντας λίγο χρόνο και φαντασία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο Widget που θα σας αντιπροσωπεύει.

Αν για οποιοδήποτε λόγω η έμπνευσή σας έχει εγκαταλήψει, το πρόγραμμα έρχετε με πέντε προεγκατεστημένα templates, ενώ υπάρχει online μια τεράστια συλλογή, με πολλά απο τα παραδείγματα να είναι παρόμοια με αρκετά “εμπορικά” widgets δείχνοντας την δύναμη του Editor.

Σε τελική ανάλυση το MYCW είναι εύχρηστο, έξυπνο, και έχει ελάχιστα προβλήματα, αρα αξίζει τον κόπο για να το δοκιμάσετε. Αν θέλετε να δώσετε στο Android σας, ακόμα μια πινελιά της προσωπικότητας σας το Make Your Clock Widget είναι μια πολύ καλή λύση

mycw mycw mycw

[app]net.hubalek.android.makeyourclock[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!