Farm Tower: το angry birds, ανάποδα!

farm towerPhysics, ζωάκια φάρμας, και εθιστικό παιχνίδι. Πιο σας έρχετε στο μυαλό; ΟΧΙ δε θα πώ για Angry Birds, αλλα για το Farm Tower, το angry birds, ανάποδα!

Στο γνωστό παιχνίδι της Rovio, σκοπός σας είναι να γκρεμίσετε τουβλάκια για να ρίξετε από τις κατασκευές τα γουρούνια. Το Farm Tower, σας ζητάει το ακριβώς αντίθετο. Ξεφορτωθείτε όλα τουβλάκια στην πίστα, χωρίς να πέσουν τα διάφορα ζώα της φάρμας.

farm tower
Η πρώτη εικόνα του παιχνιδιού

Το παιχνίδι σας δίνει μια πολύ απλή εξήγηση για το τι έχετε να κάνετε. Λύκοι επιτέθηκαν στη φάρμα σας, και τα ζώα ανέβηκαν όσο πιο ψηλά μπορούσαν. Δουλειά σας τώρα είναι να αφαιρέσετε όλα τα τουβλάκια, για να κατέβουν και πάλι στο έδαφος τα ζώα, ΧΩΡΙΣ όμως να αφαιρέσετε το τελευταίο, αφού οι λύκοι μπορεί να τριγυρνάνε ακόμα και δεν θέλετε να τα θέσετε σε κίνδυνο. Αυτό είναι με λίγα λόγια και το πνεύμα του παιχνιδιού.

Στην αρχή του κάθε level θα έχετε ένα η περισσότερα ζώα στην κορυφή ενός ιδιότυπου πύργου, και ακουμπώντας τα ένα ένα θα πρέπει να ξεφορτωθείτε όλα τα τουβλάκια εκτός του τελευταίου πάνω στο οποίο θα πρέπει να είναι τα ζώα. Αν εστω και ένα ζωο ακουμπήσει το έδαφος…game over!

To gameplay του παιχνιδιού διανθίζετε, με διάφορα είδη από τουβλάκια, Αλλα προκαλούν μια μικρή αναπήδηση, άλλα δεν καταστρέφονται,άλλα γλιστράνε και άλλα εκρύγνονται(πιθανότατα θα υπάρχουν και άλλα αλλα δεν τα έχω ανακαλύψει όλα). Έτσι το Farm Tower γίνεται ένα ευχάριστο Puzzle game, που ελάχιστες φορές θα σας σπάσει τα νεύρα και μπορείτε να το παίξετε παντού και για όση ώρα θέλετε.

Tο παιχνίδι υποστηρίζει Achievments και Highscore boards μέσω το feint αν έχετε wifi ή 3G σύνδεση διαθέσιμη.

 

farm towerfarm tower
Κάπως έτσι ξεκινάτε.. το θέμα είναι να μην καταλήξετε… έτσι

Σε περίπτωση που βρίσκετε το angry birds διασκεδαστικό, το Farm Tower είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση. Ακόμα και αν δεν έχετε επαφή με τα τσαντισμένα πετούμενα, και πάλι το tower είναι μια πολύ καλή λύση, για γρήγορο και ευχάριστο παιχνίδι στο Android σας.

[app]org.anddev.farmtower.eco[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!