Νέο format στα δισκάκια του ΧΒΟΧ360 με το νέο Update

Το νέο dashboard update φαίνεται ότι θα έχει πολλά περισσότερα πράγματα απο την συνομιλία παικτών χρησιμοποιώντας avatars σε real time. Όπως αποκάλυψε ο Major Nelson, με το νέο update το XBOX θα μπορεί αν διαβάζει δισκάκια διαφορετικού format.

Πολλές εταιρίες αναγκάζονται να χωρίζουν το παιχνίδι σε δισκάκια, ώστε να μην κόψουν τίποτα απο το τελικό προϊόν. Έτσι, με νέους τρόπους συμπίεσης θα χωράνε περισσότερα δεδομένα. Επίσης, ενδέχεται να έχουν και μέτρα κατά της πειρατείας, αφού μπορεί να μιλάμε για εντελώς διαφορετικής μορφής DVD σε σχέση με τα απλά που χρησιμοποιούνται. Το νέο dashboard update, αναμένετε σύντομα, ενώ οι κάτοικοι Αμερικής μπορούν να κατεβάσουν την beta έκδοση μαζί με ένα αντίτυπο του Halo Reach!

Update: Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες τα δισκάκια είναι κατα 1 GB μεγαλύτερα ώστε να μην χωράνε σε απλά double layer DVDs, αλλά και έχουν περισσότερους ελέγχους. Τι λέτε;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.