Infinity Ward: Μια νέα μηχανή γραφικών θα ήταν αντιπαραγωγική,

Ενώ το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο σχετικά με την Infinity Ward και τα δικαιώματα της σειράς Modern Warfare, χθες ο Robert Bowling που δουλεύει για την Infinity Ward ανέφερε στο Twitter του:

“Κάποιος απλά πρέπει να ξοδέψει χρήματα για να δημιουργήσει μια νέα μηχανή γραφικών για το Call of Duty franchise απο το μηδέν. Αυτό θα ήταν αντιπαραγωγικό. Μια μηχανή γραφικών κάνει χρόνια να αναπτυχθεί και να χτιστεί σωστά”

Τα παραπάνω σχόλιο γράφτηκαν την ίδια στιγμή που η EA έδειχνε την νέα μηχανή γραφικών που χρησιμοποιείται στο Battlefield 3. Όλα τα παιχνίδια Call of Duty, από το 2 και μετά χρησιμοποιούν παραλλαγές της IW Engine

Τέλος όταν ο Bowiling ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στην Infinity Ward ή θα πάει στην Respawn Entertainment με τους πρώην συνεργάτες του, αυτό απάντησε: “Δουλεύω στην IW και σκοπεύω να μείνω εδώ. Έχουμε υπέροχη ομάδα και δουλεύουμε σε ένα υπέροχο project.

Τι λέτε εσείς; Θα ενοχληθείτε αν δείτε και το επόμενο CoD χτισμένο στην ίδια μηχανή;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.