Quick System info pro: Δείτε που πάνε οι πόροι του συστήματος σας.

quick system info pro androidΑν αναρωτιέστε για πολλά απο τα χαρακτηριστικά και τους πόρους του συστήματος που είναι διαθέσιμα στο κινητό σας, το Quick System Info Pro είναι η εφαρμογη που θα σας λύσει τα χέρια.

Απο την πρώτη οθόνη του το Quick System info σας παρουσιάζει συνοπτικά τα βασικότερα στοιχεία του Android σας. Τον ολικό και διαθέσιμο χώρο στην εσωτερική αλλα και εξωτερική μνήμη,την Cache, την μνήμη, τον επεξεργαστή,το δίκτυο, την μπαταρία και τους αισθητήρες της συσκευής!

Ολα απο τα παραπάνω με ένα αγγιγμα παρουσιάζουν περισσότερες πληροφορίες για το κάθε τμήμα. Οι δυο σημαντικότερες επιλογές είναι η μνήμη, η οποία σας παρουσιάζει ολες τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τη μνήμη, αλλα και τις ρυθμίσεις που είναι ενεργοποιημένες στο Autokill του λειτουργικού σας.

quick system info pro android
Ολες οι πληροφορίες που χρειάζεστε ένα άγγιγμα μακριά

Επίσης η επιλογή της μπαταρίας, εκτός απο τις γενικές πληροφορίες για την μπαταρία σας, έχει την επιλογή Battery History με την οποία σας παρουσιάζει σε ποσοστά την κατανάλωση της μπαταρίας ανάλογα με τη χρήση.

Εκτός απο τους πόρους μπορείτε να δείτε και τις εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σας, αν και εδώ δεν υπάρχουν πολλά να κάνετε. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις εφαρμογές σας, να τις βρείτε στο Market για περισσότερες πληροροφίες, να τις επανεγκαταστήσετε, να διαγράψετε την Cache ολων το εφαρμογών(αρκετά χρήσιμο) και το καλύτερο απο όλα: να τις στείλετε σε κάποια άλλη συσκευή!

Το Quick System Info Pro είναι εφοδιασμένο και με εναν λεπτεμερέστατο Process Manager με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε δείτε το μέγεθος της μνήμης και της CPU που δεσμέυει το κάθε πρόγραμμα που τρέχει, απο το σύστημά σας. Αν κάποια εφαρμογή δεν χρειάζετε να τρέχει και να σας δεσμεύει πόρους μπορείτε να την τερματίσετε. Οπως καταλαβαίνεται βέβαια, δεν μπορείτε να τερματίσετε τις απαραίτητες εφαρμογές του συστήματος(όσο και αν προσπαθήσετε :P)

Την ώρα που ανοίγετε την εφαρμογή, στο Status Bar εμφανίζονται τρία εικονίδια που εμφανίζουν τον φόρτο της CPU, της μνημης, καθώς και στατιστικά για το δίκτυο, τα οποία μπορείτε να απενεργοποιήσετε απο τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Την εφαρμογή συνοδεύουν και 4 Widgets για ευκολότερη διαχείριση του προγράμματος. Τα 3 είναι απλά εικονίδια(1×1) για τον αυτόματο τερματισμό των εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο(Χ), τον αυτόματο καθαρισμό της Cache(c) και για πρόσβασή στο Quick System Info Pro(i) ενω το τέταρτο είναι ένα 2X1 widget το οποίο έχει και τις 3 παραπάνω λειτουργίες μαζεμένες.
quick system info pro android quick system info pro androidquick system info pro androidquick system info pro androidquick system info pro androidquick system info pro android

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν χρειάζετε root στη συσκευή σας.

[app]org.uguess.android.sysinfo.pro[/app]
ή
Κατεβάστε το απο το Webmarket

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!