TouchWiz UX: To πρώτο Custom UI για Honeycomb

samsung galaxy tabΆνθρωποι του BGR είχαν την τύχη να δοκιμάσουν τα νέα Samsung Galaxy tabs και ανακάλυψαν ότι η Samsung έχει εφοδιάσει τα δύο νέα tablet με το Touchwiz, το γνωστό Custom UI της εταιρίας.

 

 

Το TouchWiz UX όπως είναι το ονομά του, φέρνει μερικές νέες πινελιές αλλαγής στο UI της Honeycomb. Αρχικά η Samsung έχει κάνει port αρκετά από τα Widgets(ημερολόγιο,gallery,επαφές, music player κ.α) του touchwiz για τις μεγάλες οθόνες των tablet.

Touchwiz UX
Ιδού το Touchwiz UX

Μια νέα πολύ χρήσιμη δυνατοτητα είναι ότι οι χρήστες μπορούν να αυξομειώσουν κατά βούληση το μέγεθος ορισμένων widgets. Οι τύποι από το BGR αποκάλυψαν ότι στο Widget του καιρού για παράδειγμα, μπορείτε να εμφανίσετε περισσότερες πληροφορίες απλά μεγαλώνοντας το Widget.

Σε γενικές γραμμές το Touchwiz UX δεν  επεμβαίνει σε μεγάλο βαθμό στο UI της Honeycomb και προσθέτει απλά μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Το πρώτο Custom UI λοιπόν είναι εδώ, για να παίρνουμε σειρά..

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!