Transport In Athens. Βγάζοντας άκρη στο χάος!

transportation in athensΑν αντιμετωπίζετε το χάος της Αθήνας και μεταφέρεστε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το πρόγραμμα που σας έχω σήμερα, θα σας φάνει σίγουρα χρήσιμο. Αν απλά σκέφτεστε να επισκευθείτε ως τουρίστες στην Αθήνα, και τυχεροί κάτοχοι ενός Android, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην πατήσετε το πόδι σας στο “κλεινόν άστυ” χωρίς το Transportation in Athens εγκατεστημένο στο Smartphone σας.

Η εφαρμογή δημιουργημένη απο τον Κύπριο Developer Μάριο Βασιλείου(a.k.a DarkPain) έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα αποτρέψουν μια βολτίτσα σας στην Αθηνα, να μετατραπεί σε πραγματική κολαση!

Αρχικά το Transportation σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις γραμμές των μέσων μαζικης μεταφοράς (Μετρό/Λεωφορεία/Προαστιακός/Τραμ) ταξινομημένα αλφαβητικά. Για κάθε διαδρομή υπάρχει το πρόγραμμα δρομολογίων, αλλα και τις ενδιάμεσες στάσεις μεχρι την τελική. Ακόμα μια ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι η Μέγιστος εκτιμώμενος χρόνος που θα χρειαστείτε για τη διαδρομή, ωστε να προγραμματίσετε τυχώς δουλείες και ραντεβού.
Σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε τη συντομότερη διαδρομή μπορείτε να συγκρίνετε δυο διαδρομές μεταξύ τους.
Να σημειώσω εδώ οτι ολες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες offline και μπορειτε να τις συμβουλευτείτε οπου και όποτε θέλετε.

κίνηση transport in athens
Οι πληροφορίες για την κίνηση των κυριων οδικών αξόνων

Μια δυνατότητα-έκπληξη, είναι σίγουρο πως θα σας γλιτώσει απο πολλά εγκεφαλικά, ειδικά σε περιπτώσεις που βιάζεστε, αφού το T.i.A σας πληροφορεί για τις εν εξελίξη ή ερχόμενες απεργίες με τις μέρες αλλα και τη διάρκεια τους. Ολες οι πληροφορίες για τις απεργίες προέρχονται απο το apergies.gr.

Ακόμα και αν δε χρησιμοποιείτε λεωφορεία-τραμ και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς, ή αν πραγματικά πρέπει να προγραμματίσετε την ταχύτερη διαδρομή για τον προορισμό σας, το T.i.A σας προβάλει την κατάσταση των κύριων οδικών αξόνων της πρωτευουσάς, απευθεία απο τη Διεύθυνση τροχαίας Αττικής, ωστε να αποφύγετε δρόμους με αυξημένη κυκλοφορία. Τα δεδομένα για την κίνηση ανανεώνονται πολύ συχνά, και αν και απαιτείτε σύνδεση για να έχετε πρόσβαση σε αυτά, τα δεδομένα είναι ελάχιστα και μπορούν εύκολα να κατέβουν με 3G, χωρίς μεγάλες χρεώσεις.

Αν ολα τα άλλα αποτύχουν πάντως το Transport in Athens έχει και μια λίστα απο τα σημαντικότερα τηλέφωνα που υπάρχει περίπτωση να χρειαστείτε.
Μέσα μεταφοράς, Κέντρα Ταξι,Αεροδρόμια αλλα και δίαφορα άλλα χρήσιμα τηλέφωνα(αστυνομία, πυροσβεστική, αντιτρομοκρατική κ.α) είναι διαθέσιμα για κλήση, μέσω της εφαρμογής(με χρέωση του παρόχου σας βέβαια, είναι κανονική τηλεφωνική κλήση)

Δυο ευχάριστες εκπλήξεις είναι η αναζήτηση της εφαρμογής, στην οποία αποκτάτε πρόσβαση απο οπουδήποτε, πατώντας απλά το Hardware key του Search, και η βοήθεια, η οποία εξηγεί πολύ καλά τις λειτουργίες τις εφαρμογής.

Οι πολλές Offline πληροφορίες, και (πάρα) πολύ χρήσιμα εργαλεια οπως η κυκλοφορία και οι απεργίες, καθιστούν την εφαρμογή αναγκαία αν ζείτε στην Αθήνα ή απλά την επισκέπτεστε. Το μεγαλύτερο αρνητικό της είναι οτι μας άνοιξε την όρεξη και έχει μεγάλες δυνατότητες επέκτασεις.

transportation in athens transportation in athens transportation in athens transportation in athens

Αν σας σώσει έστω και μια φορά περάστε και μια βόλτα απο το Site του DarkPain και ρίξτε τον όβολό σας μέσω Donate,

[app]com.darkpain.athenstransportation[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!