Anonymous:Ετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη επίθεση που έχετε δει ποτέ!

Η δικαστική διαμάχη της Sony με τον Geohot μπορεί να τελείωσε με συμβιβασμό και περιοεριστικά μέτρα εναντίων του νεαρού Hacker, οι anonymous όμως φαίνεται ότι δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν.

Αφού αρχικά ζήτησαν συγνώμη για την κίνηση στο PSN, που πρακτικά ήταν εναντίων των παικτών και όχι της Sony, ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν την μεγαλύτερη επίθεση που έχουμε γίνει μάρτυρες ποτέ, ενώ μας προτρέπουν να μποϋκοτάρουμε τα προϊόντα της Sony.

«O Geohot δέχτηκε το συμβιβασμό με τη Sony. Η υπόθεση έκλεισε στα μάτια του νόμου, αλλα για τους Anonymous μόλις άνοιξε.
Η εξώθηση sites όπως το Youtube και το Facebook να παραδώσουν τις διευθύνσεις IP αυτών που παρακουλούθησαν τα video του geohot, είναι μια κίνηση παραβίασεις προσωπικών δεδομένων.
Εμείς οι Anonymous δε θα δεχτούμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Οι επιθέσεις στις σελίδες της Sony σταμάτησαν, και οι φτηνές δικαιολογίες της Sony για συντήρηση, μόνο να μας διασκεδάσουν μπορούν. Αυτή τη φορά δε θα επιτεθούμε στο PSN. Καταλάβαμε ότι η επίθεση στο PSN δεν ήταν καλή ιδέα, για αυτό και κάναμε υπομονή μέχρι να βρεθεί ένας τρόπος που δε θα έχει αντίκτυπο στους πελάτες της Sony.

Στις 16 Απριλίου πάρτε τη μάσκα σας, μερικούς φίλους σας, και πηγαίνετε στο τοπικό κατάστημα της Sony για να διαμαρτυρηθείτε. Κάντε μποϋκοτάζ στα προιόντα της Sony, και αν αγοράσατε ένα πρόσφατα επιστρέψτε το.

Ηρθε η ώρα να δείξουμε στις μεγάλες εταιρίες και τις κυβερνήσεις, ότι οι άνθρωποι σαν σύνολο, μπορούν και θα αλλάξουν την αδικία στην κοινωνία, και για τρανταχτο παράδειγμα θα χρησιμοποιήσουμε τη Sony.

Sony, ετοιμάσου για τη μεγαλύτερη επίθεση που έχεις δει ποτέ. Anonymous Style

Anonops.tk

Μέχρι ένα σημείο νομίζω ότι τους ακολούθησα.. Στο τέλος με χάσανε λίγο, αφού αν όχι
«αντε γειά» είναι τουλάχιστον υπερβολικοί. Δεν ξέρω τις ικανότητές τους, απέναντι σε μια επίθεση που έχουν ήδη ανακοινώσει(η Sony δε θα βαράει μύγες) αλλα νομίζω ότι όσο η sony προσπαθεί να χάσει το δίκιο της με ολες τις λάθος κινήσεις που κάνει, κάτι τέτοια της δίνουν άλλοθι.

http://www.youtube.com/watch?v=HsiWUC2S1nw

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!