GF Gamecenter. Η Gaming πηγή σας

gamecenterΑν το Gaming  είναι ένα από το χόμπι σας, τότε έχω μια εφαρμογή που σίγουρα θα σας φανεί αν όχι χρήσιμη, τουλάχιστον ενδιαφέρουσα. Gamefly GameCenter.

Το GF Gamecenter είναι ένα πλήρες Gaming Site στριμωγμένο για την οθόνη του Android σας. Η εφαρμογή προσφέρει πληροφορίες για παιχνίδια όλων των συστημάτων νέας γενιάς(Xbox 360, PC,PS3,Wii) φορητές κονσόλες(3DS,DS,PSP) αλλα και κονσόλες παλαιότερων γενιών(PS2,Gamecube, κτλ)

gamecenter
Ιδού η πρώτη οθόνη

Το κάθε παιχνίδι συνοδευεται από το Boxart, ένα χαρακτηριστικό Trailer, την περιγραφή του, καθώς και τη βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει από τις ψήφους των χρηστών. Όλα τα παιχνίδια βέβαια συνοδεύονται και από απαραίτητες πληροφορίες.

Μπορείτε να δείτε τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, γενικότερα χαρακτηριστικά, όπως τρόπο χειρισμού, αριθμό παικτών, online δυνατότητες κ.α, Cheats και Achievements αλλα και πολλές εικόνες από το κάθε παιχνίδι. Tους τίτλους μπορείτε να τους φιλτράρετε ανάλογα με τη δημοτικότητα τους, ή τις πλατφόρμες που κυκλοφορούν. Υπάρχει επίσης επιλογή να δείτε του τίτλους που είναι σχετικά κοντά σε κυκλοφορία για να σχεδιάσετε τις αγορές σας.
Εκτός από τους τίτλους μέσω τις εφαρμογής μπορείτε να μάθετε τα τελευταία gaming νέα.

Η πραγματική βέβαια χρησιμότητα της εφαρμογής αυτής είναι η σύνδεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της GameFly, μέσω του οποίου μπορείτε να νοικιάσετε οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδια, να σας αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου και να το επιστρέψετε με τον ίδιο τρόπο. Κάτι τέτοιο είναι πρακτικά άχρηστο για εμάς, αφού αν και ομολογουμένως δεν δοκίμασα να παραγγείλω κάποιον, είμαι 150% σίγουρος ότι η Ελλάδα δε συμπεριλαμβάνετε στις χώρες που ισχύει η υπηρεσία.

gamecenter gamecenter gamecenter gamecenter

gamecenter gamecenter gamecenter gamecenter

 

Το GameFly Gamecenter παρόλα αυτά είναι μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών για τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν!
Αν το Gaming είναι μια απο τις ασχολίες σας, περάστε μια βόλτα και απο το www.xgamers.gr που είμαστε μια αρκετά μεγάλη παρέα με το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον :P

[app=com.gamefly.android.gamecenter]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!