Humble Indie Bundles 2011: 5 Indie games για όσα λεφτά θέλετε!

Στο νέο Humble Indie Bundle που ξεκίνησε σήμερα, η Frozenbyte προσφέρει 5 indie games για οποια τιμή θέλετε! Ω ναι!

Όπως και στα προηγούμενα Humble Indie Bundles, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ποιο ποσοστό από τα λεφτά που θα δώσετε θα πάνε  στους developers, πόσα στους διοργανωτές του Bundle και πόσα σε δυό ξεχωρίστά ιδρύματα: τα Child’s Play και Electronic Frontier Foundation.

Τα παιχνίδια δεν είναι πολύ διάσημα(εκτός ίσως από το Trine) αλλα πρόκειτε για πολύ εθιστικά παιχνίδια που αξίζουν..οποιο τίμημα αποφασίσετε να πληρώσετε. Τα πέντα παιχνίδια που μπορείτε να αποκτήσετε είναι τα

  1. Trine
  2. Shadowgrounds
  3. Shadowgrounds: Survivor
  4. Splot και  
  5. Jack Claw.

Το Splot είναι ακόμα υπο ανάπτυξη και θα γίνει διαθέσιμο όταν ολοκληρωθεί, ενώ το Jack Claw ήταν ένα πρωτότυπο παιχνίδι της Frozenbytes που τελικά ακυρώθηκε.  Τα παιχνίδια δε φέρουν το παραμικρό DRM, ενώ τρέχουν σε Windows, Linux και Mac OS X.

Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 400.000 δολλάρια, με τους κατόχους windows να είναι λίγο πιο… σφιγμένοι, αφου προσφέρουν 4.14 δολλάρια μέσο όρο σε σύγκριση με τα 6.26$ των Mac Users, και τα 11.89$ των χρηστών Linux. Για να έχετε μια σύγκριση τα παιχνίδια κοστίζουν μεμονομένα συνολικά 50 δολλάρια

Τρέξτε να αγοράσετε λοιπόν και να βοηθήσετε μέχρι τις 26 Απριλίου που τελειώνει η προσφορά! Ορίστε και το Site

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!