Αυτές είναι οι προσθήκες του Ocarina of Time στο 3DS

Ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, ετοιμάζεται για επιστροφή σε 3D, στο Nintendo 3DS, και φυσικά ένας τέτοιος τίτλος δεν θα μπορούσε να είναι μία απλή μεταφορά απο το Nintendo 64

Κατ’ αρχάς, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει το Master Quest, αλλά αυτή τη φορά σε mirrored εκδοχή ώστε και αυτοί που το έχουν περάσει να δυσκολευτούν να λύσουν τους γρίφους του. Επίσης, υπάρχει ένα ξεχωριστό mode όπου ο Link θα πολεμάει στην σειρά όλα τα bosses του παιχνιδιού (όπως είχε γίνει και στο Twilight Princess πριν τον Gannondorf). Τέλος για τους νεότερους, θα υπάρχουν και προαιρετικά βίντεο που θα δίνουν hints για τους γρίφους του παιχνιδιού. 

Το Zelda Ocarina of Time επιστρέφει στις 17 Ιουνίου αποκλειστικά στο Nintendo 3DS. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ παίρνω 3DS μόνο για αυτό το παιχνίδι..

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.