Θήκες για το Xbox 360 Slim

Εχετε που λέτε το Xbox 360 στο σαλόνι. Το βλέπετε, το ξαναβλέπετε, το ξαναματαβλέπετε. Νισαφι πια! Ολο το ίδιο είναι! Άρα; Modding;; οοοχι, και δύσκολο είναι, και ξεχνάτε την εγγύηση. Εδώ σκάει μυτη η ομάδα κρούσης του Χgamers.gr και προτείνει!

Η Bre Software δημιούργησε λοιπόν μια σειρά από Cool θηκούλες που αναλαμβάνουν να ομορφύνουν και να προστατεύσουν το Xbox Slim σας.

Οι θήκες είναι πολύ φουτουριστικές, ενώ εκτός του χρώματος(ανάλογα με το τι θα επιλέξετε) της θήκης, αφήνει σε σημεία το χρώμα της κονσόλας να φαίνεται, δημιουργόντας ένα πολύ όμορφο συνδιασμό.

Εκτός από τα πόδια που στηρίζουν την κονσόλα σας, η θήκες έχουν και ειδικές υποδοχές για χειριστήριο και headset ώστε να έχετε τακτοποιημένα όλα τα περιφερειακά του Xbox σας.

Για την ώρα υπάρχουν θήκες σε Μαύρο, Κόκκινο, Λαχανι, Μπλέ,Γκρί-μεταλλικό, και Λευκό, ενώ υπάρχει και μια έξτρα πολύ πιο εντυπωσιακή(αλλα και πιο ακριβη) με μια μάσκα της οποία τα μάτια είναι τα Leds.

H Σειρά Calibur στοιχίζει 60 δολλάρια(εκτός από την έξτρα που κάνει 100) και είναι μια πολύ καλή λύση για να ανανεώσετε το Xbox σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Καλύτερος αερισμός για βελτίωση της ψύξης
  • Αυξημένη σταθερότητα με νέοπρένιο στη βάση
  • Utility Crandle που κρατάει το Controller ή το Headset
  • Συμβατότητα με όλα τα Accessories της σειράς Calibur 11 vault
  • Σχεδιασμένο για το Xbox Slim(στα παλιά δεν κάνει)

Αν έψησα κανένας σας να ψωνισει ορίστε και το Site. Ελπίζω να μας πείτε εντυπώσεις!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!