Yaam, γιαμ!

Το android είναι ανοιχτό και αυτό φαίνεται όλο και πιο πολύ. Μια ακόμα ελπιδοφόρα προσπάθεια έρχεται απο την μεριά του XDA και αυτή τη φορά, έχει να κάνει με το Market. Ο Malgon, μέλος του XDA, δημιούργησε ένα νέο market, το Yaam(yet another android market) και μας δίνει μια ακόμα πηγή εφαρμογών.

Η βασική διαφορά του Yaam με τα υπόλοιπα market είναι οτι δεν βασίζετε στις εφαρμογές του Android Market, αλλα έχει δικό τους ξεχωριστό υλικό, που μπορούν να προσθέσουν οι Developers σε συνενόηση με τους διαχειριστές. Οι Developers είναι και οι κερδισμένοι απο αυτή την προσπάθεια, αφού θα παίρνουν το 100% των κερδών απο τις πωλήσεις και οχι το 60% οπως συμβαίνει στο Android Market.

yaam yaam

Αυτό που ενδιαφέρει εμάς είναι οτι οι αγορές γινονται μέσω Paypal, άρα και εμείς οι φτωχοί συγγενείς της Google μπορούμε να αγοράζουμε εφαρμογές!!!

Μέχρι τώρα το Yaam έχει 23.000 μέλη, και περίπου 500 εφαρμογές, ελάτε στην παρέα!

http://yaam.mobi

[Πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!